Odjeća koju možete odmah da izbacite iz ormara!

Objavljeno: 6. 10. 2016 u 10:27h

Razmišljajte ovako: nakon što izbacite garderobu koja vam više ne treba, u vašem ormaru biće više mjesta za nove komade.

Sve pocijepano, što čeka da bude popravljeno

Budimo iskreni – ako odmah niste potrčali krojačici da vam popravi štetu, negdje duboko u sebi ste svjesni kako taj komad nije vrijedan troškova popravke.

Obojeni jeans

Taj je brod već davno otplovio i vjerovatno će proći još neko duže vrijeme, prije nego što se vrati u luku, odnosno takvi komadi u modu. Prema tome…

Sexy haljina za izlazak koju niste dotakli pet godina

Mi smo uvijek za posjedovanje sexy komada, za izlaske s prijatelji(ca)ma ili dečkom. Ali, haljina koja vam je preuska, prekratka ili mislite da vam više ne bi bilo ugodno da je obučete, nema šta da radi u vašem ormaru.

Bilo što u čemu se ne osjećate ugodno

Preuska haljina dovela nas je do ove tačke, ali ovdje mislimo i na bilo koji drugi komad, za koji mislite da će vam biti neugodan, ako ga stavite na sebe. Takve komade baš nikada nećete obući, htjeli si vi to priznati ili ne. Nikada.

Odjeća s flekama

Ako nijedno rješenje dosad nije upalilo, vrijeme je da odustanete.

Blejzer s uzorcima

Nekad su se nosili ili ste ga kupili samo zato što je bio na rasprodaji. Ali, vrijeme je da kupite neki klasični, u jednoj boji koja ide na sve, kao što su crna, bijela ili navy zelena. Onaj s ružičasto-bijelim cvjetovima je stvar daleke prošlosti.

Stvari koje su se smanjile prilikom pranja

Žao nam je, ali ovu štetu ne možete da popravite pa je vrijeme da se pozdravite s majicom, koja vam sada jedva seže do pupka.

Kratke (crop) jakne i veste

I taj je brod otplovio davne 2002. godine i ne znamo kada će se vratiti. Dotad, ostavite prostora u svom ormaru za vrijednije komade.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/odjeca-koju-mozete-odmah-da-izbacite-iz-ormara/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot