Magija vina: Boja koja je apsolutni hit ove sezone (Foto)

Objavljeno: 4. 10. 2016 u 12:36h

Bogata, misteriozna, elegantna…

Bordo je boja koja se ove sezone neizostavno mora useliti u vaš ormar Zemljana braonkastocrvena boja proglašena je nosećom za 2015. godinu. Tamnija od gline, a manje intenzivna od boje cigle, očigledno je opčinila najveće dizajnere…

Jer oni i dalje inspiraciju nalaze u toj raskošnoj boji finog crnog vina – skoro svi su, bez izuzetka, u okviru izrade prije-fall kolekcija za 2016. godinu posegnuli za crvenim, tamnonarandžastim i braonkastim tkaninama.

Osjećaj koji su postigli jeste jasna aluzija na sedamdesete godine XX vijeka, neki od njih su produbili inspiraciju tom dekadom dodajući još elemenata. Alice+Olivia kreacije odlikuje i upotreba geometrije, dok one sa Céline potpisom kombinuju bordo boju i predimenzioniranu formu uz modne detalje koji kao da su stigli direktno iz garderobera naših majki.

Kreatori su u praksi pokazali kako se ova boja slaže uz različite teksture, poigrali su se krznom, kožom i čipkom tvoreći modele koji izgledaju toliko dobro da ćete momentalno poželjeti da ih dodirnete.

Altuzarra, Fendi i Blumarine neke su od modnih kuća koje su ponudile razradu ove teme kroz elegantne kreacije skrojene za svečane prilike, dok je Alessandro Michele za Gucci pružio razradu štreberskog šika igrajući se detaljima i vezom.

Kraljica primenjene mode Isabel Marant iskoristila je bordo boju za široke kožne čizme, za koje smo se, čim smo vidjeli prve fotografije lookbooka za prije-fall 2016. godinu, momentalno upisali na listu čekanja!

Izvor: elle.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/magija-vina-boja-koja-je-apsolutni-hit-ove-sezone-foto/||claudebot