Sedmični horoskop od 3. do 9. oktobra

Objavljeno: 3. 10. 2016 u 10:12h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za ovu sedmicu.

Ovan

Dajete sve od sebe ali ne ostvarujete rezultate koje priželjkujete. Postoji granica naših mogućnosti. Ovo ne trebate shvatiti kao poraz već kao lekciju. Okrenite se svojoj porodici i prijateljima i uživajte u vremenu koje provodite sa svojim omiljenima. Sjetite se da ne možete svakom da ugodite. Prijaće vam određeni vid meditaciji ili nega egzotična masaža.

Bik

Razmislite o ponudama koje dajete kao i o prilikama koje propuštate. Moguće je da ne živite svoj život punim plućima kako mislite. Muče vas problemi koje niste riješili sami sa sobom. Nije dovoljno da budete iskreni, da biste nešto ostvarili morate biti i hrabri. To vrijedi i za ljubavni život kao i za profesionalno polje.

Blizanci

Sve vam je teže da se snađete na radnom mjestu. Imate osjećaj da vaši nadređeni očekuju previše od vas i da morate puno da radite na usavršavanju svojih sposobnosti. Ako izgubite kontrolu stvari će biti samo gore po vas. U tome u prilog ne ide ni vaš ljubavni život. Niste dobili ono što ste očekivali i sve vam je teže da pronađete zadovoljavajuće rješenje.

Rak

Ljeto je pri kraju i ste fokusirani na razvoj profesionalne karijere. Imate potpunu podršku partnera koji će predstavljati vaš oslonac u ovome periodu. Pružate ljubav i dobijate je zauzvrat. Zdravstveno stanje je veoma dobro ali ipak pokušajte da se riješite nekih loših navika. Preporučuje se fizička aktivnost.

Lav

Sjajno ste ovladali komunikacijskim vještinama. Znate tačno šta želite da kažete, kome to želite da kažete kao i način na koji to želite da kažete. Vaše želje će biti saslušane što će vam donijeti pozitivne rezultate. Morate biti svjesni da napredak na poslovnom polju traži konstantno usavršavanje i da vam niko neće pružiti ništa na tanjiru. Od vas se očekuje ozbiljniji nivo rada.

Djevica

Iskoristite svoje analitičke vještine, kako na profesionalnom polju tako i u ljubavnom životu. Vama sigurno ne nedostaje ambicije i spremni ste da pokorite čitav svijet. Vaša snaga je u tome što ste svjesni realne situacije kao i svojih sposobnosti koje vas nije strah da pokažete. Poželjno je da uzmete mali predah. Sami nastavite to što radite.

Vaga

Finansijski ste osigurani imaćete priliku da ostvarite veoma dobro ulaganje kada je u pitanju vaša budućnost. Veoma ste komunikativni i očekuje vam sedmica puna društvenih susreta. Među svojim najbližima se osjećate najsigurnije i tako krojite svoje vrijeme. Ljubav je prisutna u vašem životu ali još uvijek ne na onaj način kako vi to priželjkujete.

Škorpija

Puni ste energije i sposobni ste da na sebe preuzmete odgovornost za realizaciju obaveza na profesionalnom polju. Ulažete u svoju budućnosti i vaši nadređeni to primjete. Ovo je vaša sedmice i vaše vrijeme u kojem ćete zablistati u punom sjaju. Spremni ste da ostavite svoje strahove za sobom i nastavite sa svojim životom. Kako se mijenjaju vaše navike tako se mijenjaju i vaše želje.

Strijelac

Ove sedmice nećete dobiti potrebnu podršku od vaših najbližih bilo da je u pitanju partner ili vaši prijatelji. Ponekad nastupate previše agresivno i okolina nema razumijevanja za vaše promjene raspoloženja. Važno je da stvari postavite na svoje mjesto i ne dopustite svom egu da odnese prevagu. Uspjeh na poslovnom polju nije potrebno isticati drugima u lice.

Jarac

Vaša pažnja je usmjerena na toliko različitih stvari da ne znate kako ćete stići da izvršite sve svoje obaveze. Želite da ostvarite uspjeh u svakom domenu vašeg života ali morate biti svjesni da se to ne dešava preko noći. Vaše raspoloženje i potreba da pomjerate svoje granice će naići na otpor kod partnera. Njemu je trenutno dobro i ne vidi razlog zašto bi se stvari mijenjale.

Vodolija

Samokontrola će biti ključ vašeg uspjeha na svim poljima a pogotovo na ljubavnom polju vašeg života. Ako ste iskreni prema sebi i iskreni prema drugima, neće vam biti problem da spoznate svoje želje i postavite pred sebe jasne ciljeve koje želite da dostignete. Ništa vas neće spriječiti da to i uradite osim vaših sopstvenih postupaka.

Ribe

Nemojte da paničite ako se ne budete odmah snašli na novom radnom mjesti ili na novom zadatku koji je dodijeljen. Zatražite pomoć od svojih kolega ili nadređenih. Ove sedmice nećete biti dinamični onako kako ste navikli. Romansa će takođe doći na drugo mjesto zbog čega ćete imati osjećaj tjeskobe. Važno je da se opustite.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-3-do-9-oktobra/||claudebot