Koji znaci Zodijaka najlakše podnose prekid ljubavne veze

Objavljeno: 3. 10. 2016 u 12:49h

Neko tugu pokazuje javno, a neko je previše ponosan da prizna da pati za bivšim partnerom.

Svako na svoj način doživljava raskid veze, ali možda vam i horoskopski znak utiče na razboritost u tom slučaju. Procijenite i sami.

Ovan

Pati puno više i duže nego što će to ikada pokazati. Na prvi pogled pripadnici ovog znaka izgledaju kao da im nije stalo i da uopšte ne osjećaju ljubavni bol, ali istina je da pate neizmerno i beskonačno. Povući će se u sebe i samo će rijetkima pokazati kako se osjećaju.

Kako će preboljeti: Kada prođe „drama“ hrabro će krenuti u nove pobjede, jer – zašto bi zbog jedne propale veze pustili da život prolazi?!

Bik

Cijeni mir i udobnost duge veze. Pravi Bikovi dobro će razmisliti prije nego što odluče prekinu odnos sa partnerom. Ako postoji i najmanja sitnica koja je može održati vezu u životu, sigurno se neće odlučiti na prekid.

Kako će preboljeti: Ako se desi najgore vrlo brzo će „uletiti“ u novu vezu u kojoj će na silu stvoriti sklad i harmoniju.

Blizanci

Oni od svih znakova najlakše podnose prekid ljubavne veze. Koliko god pričaju da im je teško, oni posjeduju sposobnost da brzo zaborave ružne stvari koje su im se događale.

Kako će preboljeti: Vrlo brzo nakon prekida pravog Blizanca pronaći ćete kako osvaja neku novu simpatiju!

Rak

Oplakuje i žali zbog prekida iskreno i dugo. Kada se raspadne veza, Rak ima osećaj da se raspao cijeli njegov svijet koji više nikada neće moći da sastavi.

Kako će preboljeti: Jedino što može da mu olakša patnju je nova simpatija koja će pokazati razumijevanje za stanje njegove duše. Bez obzira koliko prekid bio bolan, nikada neće oprostiti nevjeru.

Lav

Teško pokazuje osjećanja, tako da vam sigurno neće pokazati koliko ste ga povrijedili, jer bi to za jednog Lava značilo manjak samopoštovanja. Taština je ono što najteže liječi, pa kada osjete da je kraj blizu, ishitreno će da ostave partnera samo zato da im se ne bi dogodilo da oni budu ostavljeni.

Kako će preboljeti: Nisu zlopamtila tako da im loša iskustva neće uništiti vjeru u ljubav. Oporaviće se kada nahrane svoju sujetu.

Djevica

Nisu jako emotivne, ali se čvrsto vežu za ljude i to je razlog zašto teško podnose prekide. Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kula koju su dugo gradili. Promjenu životnog prostora i kruga Djevice doživljavaju kao lični neuspjeh.

Kako će preboljeti: Proći će malo vremena, a Djevica će sabrati svoje misli, složiti kockice i nastaviti dalje. Rutina je ono što pripadnike ovog znaka vraća u život.

Vaga

Vole harmoničan odnos bez svađa tako da će, kad osjete da su stvari izmakle kontroli, sami prekinuti vezu. Ovaj znak voli da uživa, pa ljubavni odnos ima smisla jedino dok je pun užitaka.

Kako će preboljeti: Karakteristično za Vage, posebno muške, je strast za koketiranjem, pa se često nađu u ljubavnim iskušenjima. To je ono što će ih vratiti na kolosjek.

Škorpija

Vrlo teško i bolno preživljava prekide. Vrijeme provode u analiziranju veze ne bi li na vrijeme otkrili poteškoće koje bi mogle da ugroze njihov partnerski odnos. Škorpija nikada neće sebe optužiti za probleme, uvijek je kriva ona druga strana.

Kako će preboljeti: Prikrivaće osjećanja, praviće šale na svoj račun, dok će u sebi patiti. Posle ljubavnog brodoloma, nije isključeno ni da se nikad više ne oporavi.

Strijelac

Lako preživljavaju prekide iako se na prvi pogled čini da padaju u depresiju iz koje nema povratka. Oni, ipak, prije svega misle na svoju sreću, pa će malo kome dopustiti da ih povrijedi.

Kako će preboljeti: Užasno su egocentrični, pa ako ih voljena osoba ostavi, mogu da postanu pravi gnjavator koji će hteti da obnovi vezu po svaku cijenu.

Jarac

Stidljivi su i vrlo teško pronalaze partnera. Kada im se to jednom dogodi, teško da će raskinuti postojeću vezu. Kada se to ipak dogodi teško da će sa bilo kime podijeliti svoju tugu. Radije svoje krize rješavaju u tišini svoje sobe.

Kako će preboljeti: Osamiće se i razmisliti o svemu. Kada se oporave biće spremni za nove životne izazove.

Vodolija

Raskid ih navodi da dugo analiziraju propale veze, ali sagledaće je iz svih uglova i prihvatiti svoj dio krivice. Vodolije veoma teško zaboravljaju, pa nisu baš skloni opraštanju iako to nikada neće priznati.

Kako će preboljeti: Vrijeme liječi sve je izreka stvorena za pripadnike ovog znaka.

Ribe

Kada je kraj ljubavi, onda je sve palo u vodu. Poslije raskida za Ribe slijedi dugo razdoblje prihvatanja novonastale situacaije i ideje da su napuštene. Zatim slijedi dugo razdoblje plakanja u društvu srodne duše koja će im pružiti rame za plakanje.

Kako će preboljeti: Sa prijateljima će provesti sate i sate u razgovorima o propaloj ljubavi.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/koji-znaci-zodijaka-najlakse-podnose-prekid-ljubavne-veze/||claudebot