Ovo su najopasnije osobe na internetu

Objavljeno: 1. 10. 2016 u 10:09h

Američka komičarka Ejmi Šumer jedna je od najopasnijih osoba na internetu. Zašto?

“Konzumenti su danas fascinirani kulturom slavnih ličnosti i često na internetu traže najnovije vijesti o njima”, kaže Gari Dejvis iz kompanije Intel Security, koja je u srijedu objavila godišnju listu 10 najopasnijih osoba na internetu.

“Ta potreba za što ‘svježijim’ informacijama često ih navodi da klikću na linkove ne razmišljajući o svojoj bezbjednosti. Sajber-kriminalci to vrlo dobro znaju i neprestano pokušavaju da zloupotrijebe takvo ponašanje, navodeći korisnike interneta na stranice pune malvera”, dodao je Dejvis.

Kada je riječ o zvijezdi filma ‘Trainwreck’ i serije ‘Inside Amy Schumer’, šanse da se na web stranici vezanoj za njeno ime nalazi virus ili malver iznose 16 odsto.

Cjelokupna lista izgleda ovako:

1. Ejmi Šumer

2. Džastin Biber

3. Karson Dali

4. Vil Smit

5. Rijana

6. Majli Sajrus

7. Kris Hardvik

8. Danijel Toš

9. Selena Gomez

10. Keša

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovo-su-najopasnije-osobe-na-internetu/||claudebot