Hit modeli jakni za ovu jesen (Foto)

Objavljeno: 1. 10. 2016 u 14:57h

Septembar je tu! Hladniji i sumorniji dani još uvijek nisu zakucali na naša vrata, ali slutimo da neće dugo čekati. S modne tačke gledišta, to su dobre vijesti!A ako je sudeći po izvještajima sa modnih pista i odjevnim kombinacijama svjetskih trendseterki, ove sezone grijaće nas neke divne jaknice i kaputići. Šta je vaš favorit?

Kožna jakna

Kožna jakna nikada nije ni izlazila iz mode! To je klasik, nešto što garantuje dobar stajling i urbani “šmek”. Ove jeseni neophodna je ako hoćete da budete prava street style djevojka. Vjerujemo da svi već imate jednu u ormanu, najvjerovatnije crnu! Crna kožna jakna i jeste najbolji mogući izbor, iako će se ove sezone nositi i one u burgundi boji, te crvenoj, braon, žutoj, maslinasto zelenoj…

Ako ste pomislile da su kožne jakne namijenjene samo za klasične kombinacije i da idu na pantalone i farmerke  varate se. Oplemenite kožnu jaknu komadima poput dugačke suknje ili dugačke haljine, kratke suknjice od tila, lepršavim haljinicama do koljena i vidjećete koliko kožna jakna može da izgleda šik i ženstveno!

kozna_jakna

Bomber jakne

Pomalo neočekivano, ali kao imperativ sezone nametnule su se bomber jakne. Mladalačke, urbane i praktične one se sjajno kombinuju sa iscijepanim džinsom i patikama, i idealan su izbor za svakodnevne autfite. Ovaj trend “pumpastih” jakni stiže nam pravo iz 90-ih, ali treba mu pružiti šansu. Ako ste vješte sa stilskim igricama, bomber jaknu možete nositi i na visoke potpetice, posebno ako je u pitanju ne tako “šlampav” model od elegantnijeg materijala.

jakne_bunker

Dugačak kaput svedenog kroja

Čista elegancija koja se (srećom) ove sezone vratila na velika vrata! Kaput dužine do ispod koljena ili gotovo do zgloba je idealan izbor za ženu koja zna šta hoće i cilj joj je da uvijek, čak i u sumornim danima, bude besprekorno dotjerana. Ako ste dama koja je okrenuta klasici, jednostavnim i otmenim krojevima, i preferirate poslovni stil i “moćne” komade ovakav kaput morate da nabavite.

kaputi

Jakne sa postavom od krzna

Sjećate se ovih simpatičnih jakni? Pa, ponovo su aktuelne, zato zavirite u stare ormare! Prije svega su udobne i zaista griju, što bi trebalo da bude i osnovna funkcija jakne. Uglavnom su predviđene za neke opuštene, svakodnevne prilike, ali ukoliko izaberete one sa bogatijim krznom i od kože, možete ih nositi i u nešto specijalnijim prilikama.

krznena_jakna

Izvor: Ljepota i zdravlje

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/hit-modeli-jakni-za-ovu-jesen-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot