Dokazano: Ovo su najbolje godine za udaju

Objavljeno: 1. 10. 2016 u 09:31h

Nova studija došla je do zaključka koje su najbolje godine za brak.

Neki su tvrdili da su to dvadesete, a neki da su tridesete godine, ali naučnici sa univerzitea u Juti precizirali su kada je najbolje da zasnujete brak.

Prema njihovom zaključku, najbolje godine za zasnivanje braka su između 28. i 35. godine.

Zapravo, manja je mogućnost da ćete se razvesti u periodu kada se bližite četrdesetoj nego što je to kada ste blizu tridesetim.

To je vjerovatno jer su ljudi između 28. i 35. godine već pronašli posao, prevazišli sve tinejdžerske boljke i shvatili život ozbiljnije nego što to vide u dvadesetim.

Naučnici kažu da nije bilo potrebno mnogo istraživati i poručuju da pogledate šta se desilo s bračnim parovima iz vaše okoline.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dokazano-ovo-su-najbolje-godine-za-udaju/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])