Otklonite masni sjaj sa čela, brade i nosa

Objavljeno: 29. 9. 2016 u 20:09h

Užasno nervira kada pogledate fotografiju, a na njoj je najupečatljiviji sjaj sa vašeg čela. je l’ da? Uz tri trika i sa prirodnim preparatima to može da postane prošlost…

Čišćenje

Prvi korak u rješavanju masnog sloja s T zone jeste odgovarajuće čišćenje lica ujutru i uveče. Odaberite nježni tonik za umivanje s niskim PH vrijednostima koji će ukloniti višak masnoća s površine kože, ali neće uništiti zaštitni sloj. Lice nemojte tretirati agresivnim sapunima jer ćete postići suprotni efekat. Jednom nedjeljno uradite i piling kože koji će ukloniti mrtve ćelije i nečistoće s površinskog sloja kože.

Maska za lice

Barem jednom nedjeljno priuštite sebi masku za lice koja će sigurno ukloniti višak masnoća s područja brade, nosa i čela. U tom zadatku posebno će biti djelotvorna zelena glina, običan svježi krastavac isječen na kriške ili “smoothie” napravljen od malo zobene kaše, jednog svježeg krastavca i kašike jogurta. Ovakav “smoothie” držite na očišćenom licu oko pola sata, a potom isperite hladnom vodom.

Nježna šminka

Agresivne kreme i kozmetički proizvodi dodatno će da zamaste T zonu. Zato birajte nježne pudere i druge preparate za lice. Najbolje bi bilo da koristite organske proizvode za lice s prirodnim AHA kiselinama i vitaminima A i E.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/otklonite-masni-sjaj-sa-cela-brade-i-nosa/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot