Sedmični horoskop od 26. septembra do 2. oktobra

Objavljeno: 26. 9. 2016 u 10:13h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za ovu sedmicu.

Ovan

Finansijski ste osigurani imaćete priliku da ostvarite veoma dobro ulaganje kada je u pitanju vaša budućnost. Veoma ste komunikativni i očekuje vam sedmica puna društvenih susreta. Među svojim najbližima se osjećate najsigurnije i tako krojite svoje vrijeme. Ljubav je prisutna u vašem životu ali još uvijek ne na onaj način kako vi to priželjkujete.

Bik

Puni ste energije i sposobni ste da na sebe preuzmete odgovornost za realizaciju obaveza na profesionalnom polju. Ulažete u svoju budućnosti i vaši nadređeni to primjete. Ovo je vaša sedmice i vaše vrijeme u kojem ćete zablistati u punom sjaju. Spremni ste da ostavite svoje strahove za sobom i nastavite sa svojim životom. Kako se mijenjaju vaše navike tako se mijenjaju i vaše želje.

Blizanci

Ove sedmice nećete dobiti potrebnu podršku od vaših najbližih bilo da je u pitanju partner ili vaši prijatelji. Ponekad nastupate previše agresivno i okolina nema razumijevanja za vaše promjene raspoloženja. Važno je da stvari postavite na svoje mjesto i ne dopustite svom egu da odnese prevagu. Uspjeh na poslovnom polju nije potrebno isticati drugima u lice.

Rak

Vaša pažnja je usmjerena na toliko različitih stvari da ne znate kako ćete stići da izvršite sve svoje obaveze. Želite da ostvarite uspjeh u svakom domenu vašeg života ali morate biti svjesni da se to ne dešava preko noći. Vaše raspoloženje i potreba da pomjerate svoje granice će naići na otpor kod partnera. Njemu je trenutno dobro i ne vidi razlog zašto bi se stvari mijenjale.

Lav

Samokontrola će biti ključ vašeg uspjeha na svim poljima a pogotovo na ljubavnom polju vašeg života. Ako ste iskreni prema sebi i iskreni prema drugima, neće vam biti problem da spoznate svoje želje i postavite pred sebe jasne ciljeve koje želite da dostignete. Ništa vas neće spriječiti da to i uradite osim vaših sopstvenih postupaka.

Djevica

Nemojte da paničite ako se ne budete odmah snašli na novom radnom mjesti ili na novom zadatku koji je dodijeljen. Zatražite pomoć od svojih kolega ili nadređenih. Ove sedmice nećete biti dinamični onako kako ste navikli. Romansa će takođe doći na drugo mjesto zbog čega ćete imati osjećaj tjeskobe. Važno je da se opustite.

Vaga

Nalazite se u lošem raspoloženju i tražite nevolju. Vaš partner neće imati drugog izbora nego da se nosi sa vašim učestalim promjenama raspoloženja. Možete i pretpostaviti da to zna biti poprilično iritirajuće. Budite pažljivi. Može vam se desiti da ostanete bez podrške svoje okoline a to nije ono što želite. Poprilično ste nespretni i teško vam je da odlučite šta je to što želite u životu.

Škorpija

Teško vam je da na pravi način iskažete svoja osjećanja i zbog toga se lako nervirate zbog svake situacije koja se ne nalazi pod vašom kontrolom. Potrebno je da se opustite i da počnete da vjerujete svome partneru. Što se tiče ostalih domena vašega života, ova sedmica vam ne donosi nove uzbudljivosti tako da ćete moći da se odmorite.

Strijelac

Očekuje vas veoma intenzivna sedmica i nećete moći a da ne preuzmete vodeću ulogu u svom okruženju. Određena sjećanja iz prošlosti i stvari zbog kojih ste zažalili će vas progoniti ovih dana. Potrebno je da otkrijete koji je pravi uzrok ovih dešavanja. Kada je u pitanju poslovno polje veoma ste Ambiciozni ali imate lošu osobinu da ističete svoj lični uspjeh.

Jarac

Pronalazite maštovite načine kako da unaprijedite svoj profesionalni položaj na poslovnom polju. Vaš partner želi da vam pruži podrški i da vam da najbolji mogući savjet. Bilo bi mudro kada biste ga poslušali. Tokom vikenda situacija će se promijeniti iz korijena. Bićete u mogućnosti da se relaksirate, odmorite od problema i uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom.

Vodolija

Želite da pronađete najbolji način kako da pokažete svoje sposobnosti na poslovnom polju. Karijera vam je veoma važna i naporno radite kako biste ostvarili svoju nezavisnost. Očekuju vas novi projekti i da biste ostvarili svoj cilj potrebno je da se okružite pravim ljudima. Na ljubavnom polju takođe blistate. Zahvalni ste na svojoj sudbini i ne sjećate se kad ste bili ovako srećni.

Ribe

Kada je riječ o poslovnom polju osjećate se veoma frustrirano jer niste u mogućnosti da ostvarite sve svoje ciljeve. Ono što morate da shvatite da želje koje imate od vas zahtijevaju veći nivo požrtvovanosti. Vaš partner će pokušati da vam objasni da je veoma važno da se relaksirate ali u tome neće imati puno uspjeha. Važno je da odredite svoje prioritete.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-26-septembra-do-2-oktobra/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot