Horoskop otkriva: Koji partner je pravo rješenje za vas?

Objavljeno: 26. 9. 2016 u 14:00h

Mislite da svaki od vaših partnera ima svoju ličnost i da nije sličan prethodnom?

Na prvi pogled može izgledati da je to istina. Ali prema astrolozima, iako su svi vaši partneri različiti, oni imaju iste karakterne osobine. To je zbog činjenice da svaki znak zodijaka podsvjesno izabere partnera sa nekim istim kvalitetima.

Ovan

Najčešće ljudi rođeni u ovom znaku, biraju partnera sa dobrim smislom za humor (to dolazi od činjenice da znaju kako da se smiju sebi i drugima). Ali nažalost, dešava se da nakon nekog vremena počnete da mislite da vam ovaj čovjek nije ostavio ličnog prostora. U tom slučaju, najbolje rješenje će biti da se smanji količina komunikacije.

Bik

Obratite pažnju na strastvenog i predanog čovjeka sa jasnim životnim ciljevima. Ali s druge strane, ne trpite, ako počne da se raspravlja sa vama i dokazuje da je u pravu – u takvoj situaciji sigurno neće moći da se izbjegne sukob koji bi mogao da dovede do prilično nesrećnih posljedica.

Blizanci

Predstavnici ovog znaka žude za uzbuđenjem, i nije iznenađujuće da volite ove avanturiste. Pa čak i ako vaša romansa preraste u dugotrajni odnos, jedna od najvažnijih osobina koju ćete nastaviti da cijenite kod svog partnera tokom cijelog života je želja za stalnim razvojem i unapređenjem. U suprotnom, ako shvatite da je vaš čovjek prestao da vas motiviše, odmah ćete izgubiti interes za njega.

Rak

Ugroženi Rakovi ne vole emotivni nemir, pa često obraćaju pažnju na ljude kojima mogu da vjeruju. Često predstavnici ovog znaka započnju odnos sa svojim kolegama ili starim prijateljima, jer se tako sigurno osiguraju od neprijatnih iznenađenja od strane partnera.

Lav

Pošto su Lavovi skoro sve vrijeme u potrazi za inspiracijom, prije svega ste zainteresovani za njihovu kreativnu prirodu. Pored toga, urođeni liderski kvaliteti i ljubav prema pažnji čini da tražite partnera koji može da vam napravi pristojno društvo na crvenom tepihu.

Djevica

Po pravilu, obraćate pažnju na emocionalno sposobne muškarace koji vas podržavaju. Ali teško onima koji neće moći da vam se oduže za njegu i ljubav koju im pružate. Po vašem mišljenju, najgora stvar koja se može desiti u vezi je – kada partner prestane da cijeni ono što radite za njega.

Vaga

Prije svega, kod muškaraca vas uzbuđuje energija i samopouzdanje. Isto tako, zaista cijenite lijepe stvari, kao što su pjesma pod prozorom ili putovanje u drugi grad zbog vašeg omiljenog slatkiša.

Škorpija

Vama je potreban pouzdan partner, sposoban da podrži sve napore. Pored toga, možete dati partneru dosta, iako nećete čekati da vidite kako to utiče na njega.

Strijelac

Inteligencija i hrabrost su vam neophodni da možete da osvojite predstavnike ovog znaka. Pogotovo ćete cijeniti čovjeka koji bez mnogo pitanja pristaje da ide sa vama u potrazi za avanturom.

Jarac

Budući da najveći dio vremena provodite na poslu, nije iznenađujuće da volite muškarce koji su u stanju da veoma brzo utvrde koliko vam je karijera važna u životu. Pored toga, želite da vidite osobu, sposobnu da vam pomogne kada vam ponestaje energije.

Vodolija

Vodolije su sanjari koji traže čoveka sa jakim karakterom, koji može da donese odluke ne samo za sebe već i za svog partnera. Takođe, kod suprotnog pola najviše cijenite originalni izgled i dobar smisao za humor.

Ribe

Vama najviše odgovara partner koji čvrsto stoji na nogama: jer Ribama treba čovjek koji može da donese malo strukture u njihov haotični život. Zauzvrat, Ribe će svom partneru pružiti mnogo živih emocija.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskop-otkriva-koji-partner-je-pravo-rjesenje-za-vas/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot