Evo kako slati poruke s WhatsAppa bez internet veze

Objavljeno: 25. 9. 2016 u 14:29h

Jeste li znali da se popularna aplikacija WhatsApp može koristiti i bez korišćenja internet veze? Ako niste, onda je vrijeme da saznate kako ostati u kontaktu sa svojim bližnjima koristeći ovu aplikaciju čak i kad nemate mogućnost povezivanja na internet.

Ono što se donedavno činilo nemoguće sada je moguće. S prijateljima možete biti povezani i bez interneta. Da biste to uspjeli treba da nabavite SIM karticu imena ‘ChatSim’ koju izdaje vlasnik jednog italijanskog teleoperatera.

Ta kartica je ista kao i bilo koja druga, ali ima posebni dodatak za davanje usluge slanja poruka pa omogućava korisnicima slanje poruka preko aplikacija poput WhatsAppa, Linea, Messengera ili Vibera i to besplatno. S obzirom da se radi o internacionalnoj kartici može se koristiti bilo gdje u svijetu.

Ovo je odlično rješenje za ljude koji često putuju pa imaju problema sa stalnim spajanjem na internet i prebacivanjem s jedne mreže na drugu. Kartica košta 10 evra uz dodatnu nadoplatu 10 evra za usluge korištenja, a može se koristiti godinu dana.

Izvor: Cafe.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/evo-kako-slati-poruke-s-whatsappa-bez-internet-veze/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot