Najbolje muške fore za muvanje

Objavljeno: 24. 9. 2016 u 12:45h

Većini devojaka se diže kosa na glavi na samu pomisao na muške šale, ali ništa bolje nije ni u muškom svijetu.

Oni se šale sa groznim rečenicama, žene im odgovaraju sa još gorima i niko ne odlazi kući srećan. Naravno, postoji svijetlo na kraju tunela, samo ga treba znati pronaći – ovo su šale za koje žene kažu da funkcionišu.

“Super knjiga! Jesi li čitala druge knjige tog autora?”

Naravno, za ovu šalu potrebna je knjiga (i cura koja je čita), ali definitivno pali. Tematski je, pokazuje da je frajer primjetio nešto osim usana, oči i dekoltea i otvara prostor za kvalitetan razgovor. Naravno da može propasti, ali šanse su puno manje nego kog onih klasičnih fora.

“Oprosti, da li je slobodno pored tebe?”

Šanse su otprilike 50:50 da će ova fora dovesti do kvalitetnog razgovora, ali muškarac na ovaj način jasno daje do znanja da je spreman da priča ako devojka to želi, a opet ne djeluje pretjerano napadno.

“Ne želim da ovo zvuči kao loša fora, ali htio bih da popijem sa tobom piće”

U suštini, ovo je identično onoj dobroj staroj “Mala, šta će popiti?” – ali zvuči puno prefinjenije. Iako je to još uvijek klasična fora, muškarac koji jasno daje do znanja da je svjestan da to zvuči kao fora u startu djeluje pitomije.

Kod nekih će žena ovo izazvati odbrambenu reakciju pa će tvrditi da se frajer zabunio, ali ako si ga stvarno gledala i on ti je iskreno rekao da je gledao tebe, vjerujemo da ćeš znati cijeniti ovakav ulet.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/najbolje-muske-fore-za-muvanje/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot