Vjerujte u ljubav i desiće se

Objavljeno: 19. 9. 2016 u 09:46h

Želite da se zaljubite? Nije lako naći pravu ljubav, ali, ako samo maštate o tome i ne činite ništa da se vaša maštanja i ostvare, sva je prilika da ćete ostati kratkih rukava.

Jer, ljubav se dešava onima koji u nju vjeruju! Ako ste po prirodi “kosmički pesimista”, ako razmišljate negativno, u stilu: “Meni se takve stvari ne dešavaju, niti će se ikada desiti”, stvarno imate male šanse da vam se nešto lijepo stvarno i dogodi!

Jer, sa takvim stavom, na nesvjesnom nivou, vi u stvari odbijate svaku mogućnost susreta. Zato, ako zaista priželjkujete da se i vama dogodi nezaboravna ljubavna romansa, morate da revidirate svoje životne stavove i očekivanja.

Naučite da se prepuštate emocijama, da svaku situaciju posmatrate sa vedrije strane, da vjerujete u ljubav. Gledajte ljubavne komedije, slušajte “sentiš” muziku, čitajte romane koji bude vjeru u osnovne ljudske vrijednosti i lijepa osjećanja, dozvolite da i vaše “kameno” srce omekša.

Izvor: novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/vjerujte-u-ljubav-i-desice-se/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])