Sitnice koje muškarci obožavaju kod žena

Objavljeno: 18. 9. 2016 u 16:28h

Sigurno već znate dosta trikova da dovedete vašeg muškarca u odgovarajuće raspoloženje, ali još nekoliko trikova u rukavu vam sigurno neće naškoditi.

Spontanost

Muškarce uzbuđuje ta mladalačka karakteristika žena da budu spontane. Probajte i iznenadiće vas rezultat.

Vaša ranjivost

Većina žena se trudi da bude samostalna i snažna, ali to može biti loše u vezi. Muškarce kod žena privlači toplina, slatkoća i ranjivost, svidjelo se to vama ili ne. Zbog toga se potrudite da nekad pokažete i svoju osjećajniju stranu.

Plemenitost

Muškarce privlači kada vide da žena pomaže drugima, jer to pokazuje da je brižna i osjećajna. Probajte da volontirate nekoliko sati i vidjećete kakav efekat će to imati na vaš seksualni život.

Odmor

Na početku veze sigurno nećete privući muškarca na ovaj način, ali istraživanja su pokazala da muškarci koji su duže u braku samo žele da provedu malo vremena sa svojim ljepšim polovinama. Čitanje knjige u krevetu ili večera i izlazak u kino mogu da poboljšaju vaš seks jer predstavljaju intimne momente sa partnerom.

Strah

Jedno istraživanje je pokazalo da strah može da bude dobra motivacija za muškarce da se otvore i da budu aktivniji kada je seks u pitanju. Ko bi rekao?

Crvena boja

Za sljedeći izlazak odaberite crvenu haljinu i vidjećete zašto je crvena boja takav afrodizijak za muškarce!

Duge, oblikovane ruke

Istraživanje spovedeno u Australiji je pokazalo da muškarci preferiraju žene sa dugim, oblikovanim rukama, čak više i od žena sa dugim nogama. Moguće je da je to zbog toga što djeluju mršavije ili jednostavno jer se sjajno grle!

Smijeh

Muškarce na nesvjesnom nivou uzbuđuje ženski smijeh, moguće zbog toga što ih podsjeća na zvuke koje proizvode tokom seksa.

Upareni donji veš

Muškarci vole kada žene posvete pažnju donjem vešu, ali ne zbog toga što su izbirljivi kada su u pitanju tkanine i materijali, već zbog toga što su uložile trud da se srede samo za njih.

Punije butine i kukovi

Muškarci preferiraju žene sa punijim butinama, što je još jedan razlog da volite svoje tijelo i obline!

Izvor: Ljepota i zdravlje

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sitnice-koje-muskarci-obozavaju-kod-zena/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot