Novak Đoković mora na operaciju

Objavljeno: 14. 9. 2016 u 19:01h

Problem sa noktima na nogama koji je Novak Đoković imao u finalu US opena ozbiljniji je nego što su mnogi u početku mislili.

Đoković je u finalu posljednjeg Grend slema sezone u dva navrata tražio medicinski tajm aut zbog toga što su mu otpali nokti sa prstiju desne noge.

“Otpali su mi nokti na nogama i prsti su mi krvarili. Bilo je baš bolno da se krećem, ali sam pokušao”, rekao je on poslije meča koji je izgubio od Stana Vavrinke sa 3-1.

Međutim, iako su mnogi kritikovali Novaka zbog trenutka kada je tražio pomoć ljekara, čini se da je on to učinio s pravom – prste je zahvatila infekcija zbog koje će morati da bude podvrgnut operaciji, kako bi preostali dijelovi noktiju bili uklonjeni.

Ovu informaciju potvrdio je trener najboljeg igrača na svijetu Marijan Vajda. On bi trebalo da se oporavi i učestvuje na ATP turniru iz serije 500 u Pekingu koji počinje 3. oktobra, ali je neizvjestan njegov nastup na humanitarnom događaju koji organizuje u Milanu sljedeće nedjelje, a koji nosi naziv “Đoković i prijatelji”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/novak-dokovic-mora-na-operaciju/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot