Dnevni horoskop za 14.09.2016.

Objavljeno: 14. 9. 2016 u 09:11h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Kada je u pitanju vaš ljubavni život, danas ćete pokazati veliku dozu hrabrosti. U potpunosti se svjesni zavoldljive moći svog šarma I postoji duga lista čekanja ljudi koji žele da osvoje vašu naklonost. Samo naprijed.

Zdravlje: Veoma ste pozitivni.

Posao: Vaše pregovaračke vještine dolaze do izražaja kada je u pitanju poslovno polje.

Bik

Ljubav: Na ljubavnom polju se osjećate potpuno zadovoljno trenutnom situacijom i ne postoji nijedna stvar koju biste mijenjali. Rutina se polako prikrada vašoj romantičnoj vezi i sada je pravo vrijeme da razgovarate o zajedničkoj budućnosti sa partnerom.

Zdravlje: Posvetićete se zdravom načinu života.

Posao: Na poslovnom polju ćete dobiti priliku od ženske osobe koja se nalazi na visokom položaju.

Blizanci

Ljubav: Gdje biste vi bili bez svojih naglih promjena raspoloženja? Bili biste jedna veoma nezanimljiva osoba ili barem biste vi to tako željeli vjerovati. Iskoristite svoju radoznalost i želju za novim iskustvima. Iznenadite svog partnera.

Zdravlje: Nalazite se pod stresom.

Posao: Važno je da zadržite svoju fokusiranost na poslovnom polju.

Rak

Ljubav: Vaš borbeni duh po kojem ste poznati na ljubavnom polju, polako iščezava. Osjećate se veoma umorno. Ranjivi ste i lako padate pod uticaj mišljenja vaše okoline. Potrebno je da se probudite i preuzmete stvari u svoje ruke.

Zdravlje: Veoma ste frustrirani.

Posao: Veoma ste motivisani kada je u pitanju poslovno polje.

Lav

Ljubav: Kada je riječ o pitanjima srca, situacija na ljubavnom polju ne izgleda previše optimistično po vas. Nezadovoljni ste svojim emotivnim životom i jako vam je teško da pronađete potrebni balans koji će vas vratiti na pravi put.

Zdravlje: Mogući su problemi sa stomačnim tegobama.

Posao: Nalazite se u nezavidnoj poziciji kada je u pitanju poslovno polje.

Djevica

Ljubav: Svoje misli ste umjerili ka svome partneru i poklanjate mnogo vremena i pažnje građenju vaših budućih planova. Savjetuje se da budete strpljivi. Moguće je da vas očekuje i promjena adrese. Spremni ste za sve što vam budućnost donosi.

Zdravlje: Potrebna vam je izbalansirana ishrana.

Posao: Oslonite se na pomoć radnih kolega kada je u pitanju poslovno polje.

Vaga

Ljubav: Na sentimentalnom frontu, vi ste ti koji uvijek tražite više pa je moguće da ćete napustiti neka svoja vjerovanja i probati da svoje želje ostvarite na drugačiji način. Savjetuje se oprez. Vaša djela mogu imati ozbiljne posljedice.

Zdravlje: Potreban vam je kvalitetniji san.

Posao: Potrebno je da se više angažuje kada je u pitanju poslovno polje.

Škorpija

Ljubav: Kada je riječ o ljubavnom polju, ne osjećate se sigurno. Veoma vam je teško da raspoznate šta je to što je stvarno a šta ne i šta je uopšte ono što vi želite. Slušajte svoje srce i ne forsirajte svog partnera. Pronađite prave uzroke vaših problema.

Zdravlje: Pronađite način da poboljšate svoju psiho energiju.

 Posao: Odgovara vam rutina u kojoj se nalazite kada je riječ o poslovnom polje.

Strijelac

Ljubav: Danas očekujte da ljubav dođe u vaš život kucajući na vrata. Ono što je problem jeste što vi odbijate da preuzmete bilo kakvu inicijativu kada je u pitanju vaše ljubavno polje što je veoma ironično kada razmislite o tome.

Zdravlje: Polako ostajete bez potrebne energije.

Posao: Predstoji vam težak period kada je u pitanju poslovno polje.

Jarac

Ljubav: U posljednjih par dana, vaša ljubavna osjećanja su sve jača i jača. Vi volite svog partnera i ne plašite se da to i pokažete. Da, ponekad imate i potrebu da se povučete u sebe i da se udaljite od svoje okoline što ne prija vašoj drugoj polovini.

Zdravlje: Posjedujete zavidan nivo energije.

Posao: Uzbuđeni ste zbog potencijale promjene poslovnog položaja.

Vodolija

Ljubav: Veoma ste nezavisni i zahvalni na svemu. Osjećate se darežljivo i vaša empatija prema drugim ljudima dolazi do izražaja. Vi znate kako da kažete ne u situacijama u kojima drugi to ne mogu. Ne želite da se kompromitujete svoja osjećanja.

Zdravlje: Bićete veoma pragmatični kada je u pitanju vaše vrijeme.

Posao: Borićete se za svoja prava kada je u pitanju poslovno polje.

Ribe

Ljubav: Ispunjeni ste pozitivnom energijom koja se reflektuje i na vaš ljubavni život. Dokazaćete svoju emotivnu zrelost i prijatno ćete iznenaditi svoju okolinu. Vi želite da se u potpunosti posvetite jednoj osobi i niste spremni na ništa manje.

Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Posao:  Očekuje vas veoma zahtijevan dan na poslovnom polju.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-14-09-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot