Dnevni horoskop za 13.09.2016.

Objavljeno: 13. 9. 2016 u 09:08h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Sa dolaskom Venere u vaše polje dolazi i dugo priželjkivani mir. Pitaćete se da li se vrijedi toliko brinuti oko te male stvari zvane ljubav? Nove prilike se otvaraju na vašem putu a na vama je da zadržite pozitivan stav i dobro raspoloženje.

Zdravlje: Zaslužili ste odmor.

Posao: Veoma vam je teško da se fokusirate na svoje radne zadatke na poslovnom polju.

Bik

Ljubav: Suočavanje sa problemima je stil koji preferirate u svim domenima života pa tako i u ljubavi. Dobićete odgovore na pitanja koje priželjkujete. Prije nego što dovedete svoju vezu u rizik pokušajte objektivno procijeniti partnerovo ponašanje.

Zdravlje: Veoma ste snažni.

Posao: Na poslovnom polju je važno da zaštitite svoje dugoročne interese.

Blizanci

Ljubav: Očekuje vas važna promjena na ljubavnom polju. Došlo je vrijeme da se ozbiljno posvetite i obavežete svom partneru. Vrijeme je na vašoj strani, na vama je samo da prepoznate znakove i signale koje vam daje vaša druga polovina.

Zdravlje: Preporučuje se zdraviji stil života.

Posao: Na poslovnom polju vas trenutno ne očekuje značajan pomak.

Rak

Ljubav: Dok god vaš partner ne pokuša da vam nametne svoje ideje i stavove, sve će biti sjajno kada je ljubavno polje u pitanju. Šarmantni ste, malo buntovni i poprilično nezavisnog duha. Želite partnera koji će odgovarati tim potrebama.

Zdravlje: Fokusirani ste na pozitivne stvari.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju, osjećate da se borite sami protiv svih.

Lav

Ljubav: Zato što ste odlučni u svojoj namjeri da se oslonite samo na sebe, što je apsurdno kada je riječ o ljubavi, nećete biti u stanju da ljude iz vaše okoline vidite u pravom svijetlu. Budite pažljivi, danas vas očekuju intenzivne emocije.

Zdravlje: Slušajte znakove svoga tijela.

Posao: Bez dovoljno pripreme upustićete se u veliku promjenu kada je poslovno polje u pitanju.

Djevica

Ljubav: Danas vaš prirodni šarm dolazi do izražaja. Neće vam biti problem da bez velikog truda pridobijete ljude na svoju stranu. Budite ipak pažljivi, partner može vaše ponašanje shvatiti kao potrebu za avanturom. Važno je imati mjeru.

Zdravlje: Ne zaboravite na odmor.

Posao: Čak i ako dajete svoj maksimum, na poslovnom polju vas očekuju kritike.

Vaga

Ljubav: U vaš ljubavni život se vraća harmonija i spokoj. Veliki problemi koje ste imali ostaju u prošlosti i spremni ste da okrenete novi list. Odnos sa partnerom se zasniva na poštovanju i iskrenosti i to nećete tako lako zaboraviti.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Posao: Kada je karijera u pitanju, razmišljate o boljoj budućnosti na poslovnom polju.

Škorpija

Ljubav: Imate osjećaj da niko nema povjerenja u vas, a najmanje vaš partner. Povrijeđeni ste i osjećate se izdano. Suzdržaćete se od kritike ali ćete svoje vrijeme posvetiti svojim prijateljima i ljudima koji za vas imaju razumijevanja.

Zdravlje: Pravite pozitivne promjene.

Posao: Ne razumijete zašto ste suočeni sa toliko izazova kada je riječ o poslovnom polju.

Strijelac

Ljubav: Danas ćete pažnju posvetiti svojoj okolini stavljajući svog partnera u drugi plan. Ovo može biti uzrok sukoba ali vi to radite samo da bi još više cijenili i uživali u zajednički isplaniranim aktivnostima. U pravu ste, ne morate svo vrijeme da provodite zajedno.

Zdravlje: Čuvajte svoju energiju.

Posao: Danas vas očekuje naporan dan na poslovnom polju.

Jarac

Ljubav: Vi samo želite da se zabavljate i da iskoristite sve prilike za sreću koje vam život pruža. Došli ste u fazu života kada nemate razumijevanja za ljude koji nemaju razumijevanja za vas. Udaljićete se od negativnih uticaja i nastaviti koračati svojim putem.

Zdravlje: Vaša energija se nalazi na zavidnom nivou.

Posao: Pokušajte da se motivišete tako što ćete sebe nagraditi nakon teškog posla koji vas očekuje.

Vodolija

Ljubav: Na ljubavnom polju vas očekuje osjećaj ispunjenosti zbog harmonije koju osjećate ali i vaša zavodljivost će odigrati veliku uloga. Iako ponekad preuveličavate stvari, ovde to neće biti slučaj. Uživanje u romantičnim trenucima vas vodi ka ozbiljnijoj budućnosti.

Zdravlje: Iskoristite dan na najbolji mogući način.

Posao: Na poslovnom polju je veoma važno da održite dobru komunikaciju sa radnim kolegama.

Ribe

Ljubav: Na ljubavnom polju su prisutne strasti i trenuci uživanja sa partnerom. Prepustite se tom osjećaju i uživajte u sreći koju imate. U odnosu sa partnerom nisu prisutni nikakvi problemi. Međusobno razumijevanje je ključ vaše veze.

Zdravlje: Danas se ne opterećujte dijetama.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuje odgovornost za nove radne zadatke.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-13-09-2016/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot