Astro otkriva: Koja seks poza najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku?

Objavljeno: 13. 9. 2016 u 13:45h

Raspored zvijezda na nebu u trenutku vašeg rođenja, može vam otkriti koja vam poza u seksu najviše odgovara.

Dok vatreni znaci vole da preuzimaju inicijativu i da su glavni, dotle su emotivni vodeni znaci pomalo lijeni i više vole da se prepuštaju. Zemljani znaci ne vole previše akrobatike i uzbuđenja, dok vazdušni znaci obožavaju da eksperimentišu.

Ovan

Ovnovi vole da uzimaju koliko god požele i kad god to požele. Zvijezde otkrivaju da Ovnovima najviše prija poza „obrnuta kaubojka“. Tada su na partneru i kontolišu situaciju, dok partner može jednostavno da se opusti i prepusti uživanju.

Bik

Čulni i strastveni Bikovi teže uživanju svim čulima u svim područjima svog života, pa tako i u seksu. Zvijezde poručuju da Bikovima najbolje odgovara poza „yogi“, kada ste partneru što je moguće bliži, predaniji i intimniji.

Blizanci

Najbolja poza za Blizance je „stojeći“, kada partner stoji i podigne ih, držeći ih za butine. Originalna, pomalo zahtjevna, ali uzbudljiva poza. Ako vašem partneru bude naporno, možete je isprobati tako što ćete sjesti na kuhinjsku radnu površinu, sto ili mašinu za pranje posuđa.

Rak

Za nježne i osjećajne Rakove najbolja je „dogi poza“. Istina je da Rakovi vole da vode računa o partneru, ali isto tako vole da se potpuno prepuste, da neko i o njima vodi računa, a u ovoj pozi Rakovi će se potpuno predati, cijelim svojim tijelom osjećati partnera i osjećaće se zaštićenim.

Lav

Glamurozna i ekstravagantna lavica, kao i Ovan voli da sve ima pod kontrolom i najviše će joj prijati poza kada je ona odozgo. Lavovi vole da prave predstave i budu u centru pažnje, uvijek pod reflektorima, i takvu ulogu preuzimaju i u svom seksualnom životu. Zato i volite parnteru da pokazujete sve svoje obline i da mu podarite pravu šou.

Djevica

Zvijezde otkrivaju da probate pozu „makaze“. Nezahjevna poza koja će vam pružiti maksimum uživanja i bliskosti sa partnerom.

Vaga

Za harmonične Vage, koje uvijek teže balansu, zvijezde poručuju da je idealna „poza 69“, jer u njoj istovremeno i dajete i primate zadovoljstvo.

Škorpija

Istinska zavodnica zodijaka voli klasičnu misionarsku pozu prepuštajući svom partneru potpunu kontrolu i dominaciju. Uz to, staviće mu ruke na kukove ili zadnjicu, vodeći ga, a strastveni poljupci tokom seksa su neizbježni u ovoj pozi.

Strijelac

Avanturistički nastrojeni Strijelac voli da preuzima rizične i avanturističke poze i u seksu. Zvijezde poručuju da proba „leptir ili modifikovanu misionarsku pozu“.

Jarac

Jarčevima najviše prija poza u kojoj nema toliko akrobatike. Sve klasične poze dolaze u obzir. Idealna je i poza „na stolu“, gdje ona leži na stolu, a partner joj stojeći pruža zadovoljstvo.

Vodolija

Slobodoumne Vodolije vole da eksperimentišu sa pozama. Zvijezde vam poručuju da isprobate sve varijacije stojećih poza, koje unose uzbuđenje i dramatiku.

Ribe

Osjetljivim i nježnim, romantičnim, željnim bliskosti, a pomalo lijenim Ribama, najviše odgovara seks sa strane ili popularna “kašika”, koja njihovom partneru daje potpuni pristup i kontrolu, a istovremeno je ekstremno intimna.

Izvor: zenskimagazin.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astro-otkriva-koja-seks-poza-najbolje-odgovara-vasem-horoskopskom-znaku/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot