Sedam iznenađenja koje bi poželio svaki muškarac

Objavljeno: 12. 9. 2016 u 16:04h

Prirediti nekom iznenađenje ne mora nužno da znači pozitivnu reakciju druge strane. Naročito ako je riječ o osobi koja ne voli da bude dovedena u neku novu situaciju koju ne može kontrolisati. Ali postoje i neki drugi iznenađujući potezi koji uvijek pale kod jačeg pola…

Kada mu napravite večeru bez prethodnih najava ili obećanja

Za većinu muškaraca ljubav prolazi kroz stomak, a večera koju ste sami napravili kod njega će izazvati oduševljenje i olakšanje pogotovo ako je ostao prekovremeno na poslu i ne da mu se da nešto sam sebi spremi.

Kada mu nabavite karte za koncert omiljene grupe ili za utakmicu

Muškarci uživaju u pažnji, a posebno vole kada obratite pažnju na detalje, kao što su omiljeni pjevači, filmovi i sportski klubovi za koje navija.

Kada mu poklonite neku sitnicu iz vedra neba

I oni vole poklone, zar ne? Bonus poene dobićete ako mu poklonite nešto što mu se zaista sviđa i što zaista priželjkuje.

Kada u prodavnici kupite njegove omiljene grickalice

Pogotovo ako je rieč o nekim zalogajčićima koje vi inače ne preferirate. Na ovaj način jasno poručujete svom partneru da mislite na njega, čak i kada obavljate svakodnevne obaveze poput odlaska u prodavnicu.

Kada obavite neku sitnicu umjesto njega

Živimo u brzoj svakodnevnici i nekad nam nedostaje vrijeme za obavljanje svih pojedinosti. Vašem partneru će mnogo značiti ako ‘uskočite’ s odnošenjem stvari na hemijsko čišćenje ili s nekom drugom uslugom.

Kada mu se javite porukom

Pritom treba znati da će ga uvijek razveseliti pozitivno usmjerena poruka u kojoj izražavate svoju ljubav i sreću. S druge strane neće mu se svidjeti ako mu se javljate samo da ‘projverite’ gdje je i s kim.

Seks iznenađenja

Treba li uopštee objašnjavati zašto?

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedam-iznenadenja-koje-bi-pozelio-svaki-muskarac/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot