Formula koja otkriva da li vas partner vara

Objavljeno: 12. 9. 2016 u 13:54h

Nakon što je otkrio da mu je djevojka nevjerna, jedan muškarac je odlučio da “pomogne” ostatku svijeta.

Gaj Lusien smislio je iskrenu formulu koja navodno otkriva da li vam je partner vjeran ili ne.

“Oduvijek sam znao da se određene stvari dešavaju kada vas neko vara. Nisam ciničan, samo sam skeptičan. Oduvijek sam analitički posmatrao našu situaciju i neke stvari su se jednostavno poklopile. Uzmite olovku u ruke i zapisujte – evo kako sam znao”, savjetuje Lusijen.

Pogledajte Gajovu formulu koja otkriva da li je partner nevjeran:

  • Postaje manje zainteresovana za seks
  • Postaje zaboravna
  • Iznenada počinje da se zanima za to kada ćete doći kući
  • Počinje da pretjerano koristi telefon
  • Počinje da stalno prebacuje krivicu i svađa se

“Jednog dana sam namjerno započeo svađu sa njom jer sam znao da će joj to biti izgovor da izađe iz kuće. Zanimalo me je gdje ide. Pratio sam njen auto i vidio da se nalazi sa nekim muškarcem. Nazvao sam je i pitao gdje je. Rekla mi je da je kod majke. Tada sam znao da me definitivno vara”, objasnio je Gaj.

Izvor: kurir.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/formula-koja-otkriva-da-li-vas-partner-vara/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot