Evo kako da “osvojite” pažnju muškarca

Objavljeno: 11. 9. 2016 u 14:37h

Ljubav na prvi pogled? Pa, možda i vjerujete u nju, ali činjenica je da je malo onih sretnika kojima se desi. Većini je potrebno neko vrijeme da bi shvatili šta osjećaju, i baš zato – određene tehnike i male taktike mogu da daju rezultate. Bar ako vam je cilj da nekog zadržite na taj način.

Dakle, ako na početku veze imate živaca za malo “manevrisanje” i nekoliko “neophodnih” koraka, velike su šanse da ćete natjerati muškarca da “izgubi glavu” za vama.

1. Budite dostupni na početku

Što više vremena provodite sa nekim muškarcem, to mu se više dopadate i ima potrebu da vas bolje upoznaje. Upravo zato, u početnim trenucima veze ne treba da budete nedostižni i komplikovani za viđenje i dogovore. Budite komunikativni, pristupačni i dozvolite mu da se “zagrije” za vas. A kada se to desi, vrijeme je za promjenu plana!

2. “Zabiberite” stvari

Kada ste shvatili da je sve više zainteresovan, i da pokazuje određenu naklonost, vrijeme je za “pauzu”. Naime, sada je trenutak da izigravate nedostupnu djevojku, koja jednostavno nema vremena da se sa njim viđa često. Možda djeluje perfidno, ali daje rezultate, muškarci vole kada moraju da se pomuče oko partnerke.

3. Pustite da oni vas osvajaju, ne budite vi ta koja osvaja

Žena je ipak ta koja treba da uživa u pažnji i lijepim gestovima, i svaki muškarac to zna. Ako mu je stalo, potrudiće se da vas zadrži i učini zadovoljnom – jer od kada je svijeta i vijeka muškarci su ti koji osvajaju. Previše ugađanja i sitnih gestova sa vaše strane mogu da ga jednostavno “uplaše”.

4. Gledajte ga pravo u oči

Istraživanja su pokazala da duboko zaljubljeni gledaju jedno drugom u oči 75 odsto vremena koje provode zajedno. U normalnim situacijama ta brojka se kreće od 40 do 60 odsto. Šta vam to govori? Gledajte ga dugo i mnogo!

Izvor: Ljepota i zdravlje

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/evo-kako-da-osvojite-paznju-muskarca/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot