Lični broj otkriva sve o vašem ljubavnom životu: Izračunajte ga odmah!

Objavljeno: 10. 9. 2016 u 16:26h

Numerologija kaže da između brojeva  i materijalnih stvari ili živih bića postoji neraskidiva veza. Zato izračunajte vaš lični broj i otkrijte sve o vašem ljubavnom životu.

Temelje numerologije postavio je Pitagora, jedan od najvećih matematičara i filozofa u istoriji. Za mnoge je numerologija samo mistična razbibriga, ali mnogi vjeruju kako između brojeva i ljudi zaista postoji snažna veza.

Raznim metodama redukcije ili zbrajanja dolazi se do ličnog broja koji u sebi skriva tajne o određenom aspektu života. Svaki lični broj ima svoju vladajuću planetu, s toga je svaki broj specifičan sa svojim određenim karakteristikama. Između ostalog, može da pokaže i kako funkcionišete u ljubavi.

Lični broj dobićete sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja.

Primjer:

Godina rođenja: 25.6.1989.
2+5+6+1+9+8+9= 40
4+0= 4
(U numerologiji se dvocifreni broj uvijek svodi na jednocifreni).

BROJ 1: Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju veoma racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni – kao rezultat dobićete odbojnost i agresivnost. S njima morate da budete pažljivi i davati im dovoljno motivacije jer su skloni nevjerstvu ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

BROJ 2: Ove osobe su veoma izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Dosta su materijalni, pa će se lako odlučiti za osobu koja može da im osigura udoban život. To su blage osobe s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole – vjerne su i požrtvovane.

BROJ 3: Prije svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osjete mogu da se upuste u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom povjerenju prema partneru. Sve probleme rješavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

BROJ 4: Osobe koje vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga rano ostvaruju. U životu im se desi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su vjerni, poslušni i spremni na kompromise.

BROJ 5: Ove osobe teže za ljubavlju koja je za cijeli život. Svaka laž ih duboko povređuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav. Kada je nemaju – kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

BROJ 6: Osobe koje su sklone promjenama. Nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom. Veoma su nježne i osjećajne ali uvijek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije.

BROJ 7: Ovim osobama je ljubavni život prožet brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertu. Mnogi od njih, tokom života, imaju i po nekoliko brakova. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno, pa su stalno u potrazi za novim uzbuđenjem. Često im se dešava da ne vide razliku između ljubavi i strasti.

BROJ 8: Ovim osobama se ljubavni život odvija kroz stalne akcije, promjene i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje životnih odluka kao i ozbiljnih životnih pitanja prisutni su kod njih tokom cijeloga života. Za neku pravu, dužu vezu odlučuju se nakon 40. godine života.

BROJ 9: Osobe koje u mladosti često teže vezama sa starijim partnerima jer vole zrelost. Uvijek su u nekim suprotnostima. Oni vole neobično i netipično. Uvijek tragaju za novim ljubavnim uzbuđenjima. Često doživljavaju razočarenja ali vrlo brzo se oporavljaju.

Izvor: Žena.blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/licni-broj-otkriva-sve-o-vasem-ljubavnom-zivotu-izracunajte-ga-odmah/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot