Ljudi se već žale na slušalice za iPhone 7

Objavljeno: 8. 9. 2016 u 13:59h

Kao što je i očekivano, Apple je ukinuo izlaz za slušalice na svom novom iPhone 7, a umjesto njega ponudio dvije opcije: prva su slušalice koje se povezuju preko kabla za punjač, a druge bežične slušalice AirPods.

Ovi sitni uređaji koji se uvlače u ušnu školjku bez kablova djeluju kao nešto što bi moglo da nas zauvijek oslobodi zamršenih slušalica u tašnama, ali su potencijalni korisnici već uočili nekoliko mana ovog rješenja.

Pošto nove slušalice imaju isti oblik kao i one koje su se dobijale uz ranije iPhone modele, poznato je da lako ispadnu iz ušiju, naročito tokom vježbanja. Apple to zna i zato je ponudio i liniju Beats wireless slušalica sa istim čipom.

Drugi problem je baterija. Kutijica za slušalice se ponaša i kao punjač, pa produžava trajanje baterije za 24 sata, a to znači da ne smijete izgubiti kutijicu i da uvijek morate da je nosite sa sobom, pošto slušalice imaju autonomiju od svega pet sati.

Na kraju, ljudima se ne sviđa cijena od 159 dolara, koliko košta par sićušnih slušalica i kutijica. I Apple je svjestan koliko je to rizičan potez, pa je čak i Fil Šiler, potpredsjednik kompanije, na događaju odluku da se ukine izlaz za slušalice na iPhone 7 nazvao “jednom rečju: hrabrošću”.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljudi-se-vec-zale-na-slusalice-za-iphone-7/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot