Sedam signala da će da raskine s vama

Objavljeno: 6. 9. 2016 u 11:01h

Kada je riječ o raskidu, ima slučajeva kada muškarac želi da raskine sa partnerkom, ali nema dovoljno hrabrosti da to i učini. Ali nekada djela mnogo više govore nego riječi.

Ako radite ove stvari, pući će vam veza!

Iako djevojke obično ne vide stvari koje su im ispred nosa, i zavaravaju sebe. Na neke signale treba posebno obratiti pažnju. A evo i na koje.

Prestaće da pravi planove sa vama

Nekad davno, konstantno ste bili zajedno, ali čini vam se kako on sada koristi svaku priliku da se ne vidite.

Počeće da se dopisuje sa drugim djevojkama

Sa kolegicom s posla, sestrom od prijatelja, djevojkom koju je upoznao prošli vikend. Možda vas on neće prevariti u pravom smislu riječi, ali već sad zna kako vaša veza neće dugo potrajati pa ispipava teren. Da li mu je mobilni telefon češće u ruci nego ranije?

Prestaće da vam se povjerava

Nekada ste vi bili prva osoba, koju bi nazvao kada bi mu se nešto dogodilo, ali to više nije slučaj. Zapravo više ni ne znate šta se događa u njegovom životu.

Počeće da ga nervira sve što radite

Ako ga se ne sjećate tako razdražljivog, ovo je vrlo vjerovatno način na koji se on nosi sa svojim osećanjima vezanim za raskid, koji su vrlo zbunjujući za njega.

Započinjaće svađe bez pravog razloga

Kako bi vam objasnio kako ovo više nema smisla.

Izbjegavaće seks

Ne mislimo uopšteno, nego sa vama, a može li biti očiglednije od toga, kada su u pitanju muškarci?

Neće biti srećan kada ste zajedno

Neće vam trebati dugo da shvatite kako on više nije uzbuđen i srećan u vašoj blizini, već vrlo često potišten. Naravno da u svakoj vezi postoje i takvi dani, ali ako su oni brojčano nadjačali one sretne, sve je jasno.

Izvor: telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedam-signala-da-ce-da-raskine-s-vama/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])