Labradorici priuštila najljepši dan prije nego što se od nje zauvijek oprostila (Foto)

Objavljeno: 6. 9. 2016 u 10:27h

Za pse se kaže da su čovjekov najbolji prijatelj s razlogom. Postoje dani kada pomislimo da ljudi gotovo ne zaslužuju toliku vjernost.

I svako ko je godinama imao psa, zna da nema ništa bolnije nego shvatiti da je došao trenutak rastanka, piše Little Things. Ljubiteljima pasa je najbolnije što znaju da će nadživjeti svog ljubimca.

Jedna žena je podijelila bolan rastanak sa svojim ljubimcem. U postu pod nazivom ‘Psi su previše nevjerovatni da biste ih pustili, ali to se jednom mora dogoditi i oni će vam oprostiti’, mlada žena pokazuje što znači voljeti psa i dopustiti mu da ‘ode’.

Ona ne objašnjava tačne okolnosti, ali jasno daje do znanja da je njezinoj labradorici vrijeme ode na bolje mjesto. U takvim je situacijama izbor težak, ali ona je svojoj ljubimici priuštila još jedan predivan dan o kojem svaki pas sanja.

Prvo su otišle kozmetički salon, gdje je labradorica dobila luksuzni spa tretman.

kl2

Na putu prema kući, u McDonald’s-u je labradorica dobila hamburger

kl3

Potom je provela ugodne trenutke s porodicom.

kl4

Oprostila se i sa svojim prijateljem.

kl5

Dok se odmarala, dobila je savršen manikir.

kl6

Na kraju dana, opet su sjele u auto na posljednju vožnju. Dok su se vozile vetrinaru, sve vrijeme je sjedila ženi u krilu. Mazile su se cijelim putem. Dobila je injekciju koja je brzo uspavala u naručju vlasnice.

Izvor: net.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/labradorici-priustila-najljepsi-dan-prije-nego-sto-se-od-nje-zauvijek-oprostila-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot