Dnevni horoskop za 06.09.2016.

Objavljeno: 6. 9. 2016 u 09:08h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: U vašem ljubavnom životu očekuju vas veoma prijatna iznenađenja. Ispunjeni ste optimizmom I vjerom u to da ono najbolje za vas tek dolazi. Ako se nalazite u vezi, očekujte da će vam vaš partner prorediti nezabpravnu večer.

Zdravlje: Uzmite vrijeme za relaksaciju.

Posao: Na poslovnom polju postoji problem u komunikaciji između vas i vaših nadređenih.

Bik

Ljubav: Vi ste apsolutno uvjereni u to da kad je riječ o ljubavi, dajete sve od sebe ali nažalost to nije istina. Zapravo, niste još spremni za onaj najveći izazov a to je da budete potpuno iskreni pred svojim partnerom. Potrebno je da ponovo razmislite o svojoj situaciji.

Zdravlje: Mogući su problemi sa glavoboljom.

Posao: Vrijeme je da pokažete sve svoje sposobnosti na poslovnom polju.

Blizanci

Ljubav: Nemojte oklijevati da pokažete svoje emocije i svoja osjećanja. Prije nego što se prepustite osjećaju ljubomoru, duboko udahnite i poslušajte svoju intuiciju. Nema razloga da stvarate problem tamo gdje ne postoji. Imajte više vjere u svog partnera.

Zdravlje: Čuvajte se stomačnih tegoba.

Posao: Na poslovnom polju su prisutne tenzije između vas i vaših radnih kolega.

Rak

Ljubav: Ovaj dan će biti veoma pozitivan po vas i vaš ljubavni život. Prepuštate se svojim snovima i maštanjima. Konačno ste spremni da preduzmete potrebne korake da bi se ona i ostvarila. Nemate ništa da izgubite. Ne zaboravite, zvijezde su na vašoj strani.

Zdravlje: Vrijeme je da usvojite zdravije životne navike.

Posao: Ostvarujete sve svoje projekte kada je u pitanju poslovno polje.

Lav

Ljubav: Vaš ljubavni život je veoma dinamičan. Ako se trenutno nalazite u vezi, spremni ste da uradite i nemoguće samo da bi sačuvali svoj odnos sa partnerom. Vaša originalnost nema kraja i planiraćete romantični bijeg sa vašom drugom polovinom.

Zdravlje: Odišete samopouzdanjem.

Posao: U stanju ste da sagledate širu perspektivu kada je riječ o poslovnom polju.

Djevica

Ljubav:  Vrijeme je da se zaustavite prije nego što napravite veliku grešku. Vaš problem u ljubavi je što ponekad želite da donosite sve odluke u vašoj vezi sa partnerom. Njemu to nimalo ne prija. Treba da radite na sopstvenom samopouzdanju.

Zdravlje: Veoma ste neorganizovani.

Posao: Danas ne očekujte pomoć od vaših kolega kada je poslovno polje u pitanju.

Vaga

Ljubav: Biće vam veoma teško da sami sebe ubjedite da će se sve magično riješiti samo od sebe kada je u pitanju ljubavno polje. Ono što priželjkujete jeste barem minimum doslijednosti jer ne znate kako da se nosite sa partnerovim promjenama raspoloženja.

Zdravlje: Veoma ste osjetljivi.

Posao: U ovom periodu ćete biti veoma aktivni kada je u pitanju poslovno polje.

Škorpija

Ljubav: Vaš neodoljivi šarm i dalje magično privlači pažnju vaše okoline. Okruženi ste misterioznom aurorom i svijesno uživate u tome. Ne želite da iko zna vaše misli i vaše želje, ali ne očekujte da ćete tako lako sakriti svoje emocije.

Zdravlje: Iskoristite današnji dan.

Posao: Vaša kreativnost dolazi do izražaja kada je u pitanju poslovno polje.

Strijelac

Ljubav: Osjećate se veoma neodlučno kada je u pitanju vaš ljubavni život. Sa jedne strane vaše emocije prema partneru su veoma snažne ali sa druge strane se bojite da biste mogli zažaliti zbog propuštene prilike. Na vama je da pronađete pravi odgovor.

Zdravlje: Veoma ste nestrpljivi.

Posao: Slijedite svoje instinkte kada je u pitanju donošenje odluka na poslovnom polju.

Jarac

Ljubav: Može se reći da vam u posljednje vrijeme nedostaje inspiracije kada je u pitanju vaš ljubavni život. Vi priželjkujete nove avanture i sanjate o novim iskustvima ali ne znate kako da to i ostvarite. Obratite pažnju na jednu vama blisku osobu.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Posao: Očekuje vas sjajna saradnja kada je u pitanju poslovno polje.

Vodolija

Ljubav: Vi dijelite veoma malo toga sa svojom okolinom. Vaš partner ne zna pravi način kako da vam priđe i kako da priča sa vama. Vi ste ti koji stvarate distancu iz razloga što ne želite da povrijedite druge svojim riječima. Potrebna vam je samoća.

Zdravlje: Obnovite svoju energiju.

Posao: Potrebno je da kontrolišete svoje emocije kada je u pitanju ljubavno polje.

Ribe

Ljubav: Uprkos greškama i negativnim iskustvima iz prošlosti, danas ćete biti spremni da okrenete novi list i da ponovo okupate svoju sreću u ljubavi. Vrijeme je da oprostite ljudima koji su vas povrijedili. Očekuju vas pozitivne promjene.

Zdravlje: Prijaće vam svjež vazduh.

Posao:  Veoma ste predani svom radu kada je u pitanju poslovno polje.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-06-09-2016/||claudebot