Začinite svoju vezu sa ovih pet seksi poteza

Objavljeno: 5. 9. 2016 u 12:14h

Bez stida isprobajte sljedeće poteze u seksu odmah!

Postoje neki potezi u seksu koje se parovi boje da isprobaju, a ne znaju da bi ti ‘začini’ mogli da im donesu još mnogo više zadovoljstva u krevetu. Stoga, popustite kočnice i isprobajte idućih pet poteza u seksu prema kojima možda osjećate sramotu, a mogli bi da vas totalno oduševe.

Evo kako da začinite svoj seksualni život s partnerom ako:

…volite da gledate sebe i partnera u ogledalo za vrijeme seksa

Snimajte se za vrijeme seksa. Snimanje seksualnog čina za vas će biti idealan začin jer će to zadovoljiti vašu egzibicionističku stranu. Za stvaranje savršene atmosfere koju će kamera ‘voljeti’ očistite prostor oko sebe, namjestite laganiju rasvjetu (preko kamere možete staviti i mrežu protiv komaraca za stvaranje filtera) pa kameru stavite negdje gdje vam neće biti u vidokrugu kako vas ne bi ometala. I akcija!

…volite zajedno da gledate seksi TV programe

Gledajte porno film za vrijeme seksa. Film za odrasle rasplamsaće vašu seksualnu želju, naročito nakon užurbanog i stresnog dana kada će ovakav sadržaj biti dobrodošla pomoć protiv umora. Ako ne volite filmove za odrasle, potražite one koji imaju razrađeniju fabulu tj. erotske filmove.

…volite jedno drugome da šaljete seksi SMS-ove

Pošaljite mu glasovnu seksi poruku. Poruka neka bude kratka, 5 do 10 sekundi, malo odmaknite usta od mobilnog kako bi vaš glas zvučao kao senzualni šapat. Čak i ako se ne osjećate najprijatnije govoreći ‘nepristojne’ stvari partneru, ovo će biti odlična vježba da se više oslobodite.

…volite kada partner preuzme kontrolu u krevetu

Začinite seks igrom dominacije. Prepustite svu kontrolu u krevetu partneru i slijedite njegove ‘naredbe’; ovo vam može donijeti potpuno novo seksualno uzbuđenje. Ali to ne znači da sopstvene želje morate da stišate. Isprobajte igricu koristeći jednostavne rečenice poput ‘Da, gospodine, kako želite.’ Naravno, kao inspiraciju može vam poslužiti i film ‘Pedeset nijansi sive’.

…volite da koristite vibrator

Koristite vibrator zajedno. Dajte vibrator partneru u ruke i dopustite mu da vam njime pruži zadovoljstvo. Dovoljno za početak, pa kuda vas igrica odnese…

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/zacinite-svoju-vezu-sa-ovih-pet-seksi-poteza/||claudebot