Ešarpe i marame: Nezaobilazni jesenji modni dodatak (Foto)

Objavljeno: 5. 9. 2016 u 16:47h

Glomazne, ogromne ešarpe, kao i malene svilene marame, nezaobilazni su modni dodatak za svaku sezonu.

Idelne su za dolazeću nam jesenju sezonu, ali i za kraj ljeta. Svaku odjevnu kombinaciju savršeno će zaokružiti, osvježiti i podići na novi nivo.

Dočekuju vas od različitih materijala: od ultra elegantnih i sofisticiranih kao što je svila, preko pamuka do kašmira. Zatim, možete ih pronaći u različitim dezenima, dimenzijama, kao i bojama.

l1

Ovaj diskretan i nenametljiv dodatak, pruža obilje mogućnosti za nošenje, stilizovanje i zanimljive transformacije.

Svilenu maramu klasičnih malih dimenzija (53x53cm) možete nositi na razne načine. Na francuski način – vezanu oko vrata, koji odiše jedinstvenim pariškim šarmom, kao i nonšalantnošću i elegancijom, ujedno. Ovaj modni detalj će za sam kraj ljeta vašim omiljenim off-the-shoulder komadima dati posebnu draž, snažno bacajući akcenat na vrat.

l2

Možete je nositi vezanu oko ruke kao narukvicu ili kao ukras u kosi. Ovo će vašem izgledu dati neponovljivu, upečatljivu stilsku notu, izdvajajući vas iz mase.

l3

Glomazne ešarpe su idealne za kraj ljeta. Taman da se u večernjim satima u svojim omiljenim ljetnjim krpicama, koje otkrivaju ramena, ogrnete ešarpom.

Takođe, nezaobilazne su za jesen, bez kojih se modno jesenje izdanje ne može zamisliti. Ešarpe takođe, možete nositi na razne načine.

l4

Samo ih jednostavno prebacite preko ramena i pustite da nonšalanto padaju, ukrašavajući vaš mantil. Zatim, možete samo jedan kraj prebaciti oko vrata, da pada niz leđa, a drugi kraj da pada preko prednjeg dijela tijela. Možete ih nositi prebačene samo preko jednog ramena, što će vašem izgledu dati unikatan dodir glamura. Po vjetrovitom i hladnom vremenu, možete ih nositi umjesto šešira, tako što ćete ešarpu prebaciti preko glave, pa zavezati oko vrata. Odisaćete retro vajbom, podsjećajući na slavne holivudske glumice iz 60-ih.

l5

Za sve prilike, od opuštenih varijanti, kao što je šetnja po gradu i izlazak sa drugaricama ili romantični izlazak sa jačom polovinom, pa sve do svečanijih prilika ili za posao, svilene marame i ešarpe su savršeni, istančani stilski i prefinjeni, nezaobilazni modni dodatak.

l6

Za kraj ljeta kao i tokom jeseni, obavezno svako svoje izdanje oplemenite, osvježite i začinite svojom omiljenom maramom.

l7

Izvor: banjalucanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/esarpe-i-marame-nezaobilazni-jesenji-modni-dodatak-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])