Google pretraga kakvu su svi čekali

Objavljeno: 31. 8. 2016 u 16:58h

Jedna od želja korisnika konačno je ispunjena.

Google već godinama obećava da će korisnicima pružiti mogućnost da pretražuju informacije koje se nalaze u okviru instaliranih aplikacija na telefonu. Međutim, kompanija nikako nije uspijevala da to obećanje ispuni.

Na veliku radost korisnika, nova opcija Google pretrage napokon je stigla. Konačno ćete moći da pretražujete „In Apps“ podatke.

Novi režim pretrage će korisnicima omogućiti da pronađu sadržaj koji se nalazi u instaliranim aplikacijama. To znači da ćete moći da koristite Google pretragu kako biste pronašli kontakte u imeniku, poruke u SMS aplikaciji, Hangouts-u ili Gmail-u, muziku u Spotify-u ili Google Play Music aplikaciji, kao i video snimke u YouTube aplikaciji.

No, neke aplikacije novu opciju pretrage neće podržavati, bar ne na početku. Iz Google-a kažu da će Facebook Messenger, LinkedIn, Evernote, Glide, Todoist i Google Keep aplikacije biti dodate na listu u narednim mjesecima, piše Phone Arena.

Prvi telefon koji će imati In Apps tab u Google aplikaciji biće LG V20 – telefon koji će biti predstavljen sa Android 7.0 Nougat verzijom operativnog sistema. Mada, to što će biti prvi telefon koji će podržavati ovo, ne znači da će biti i jedini i da ostali telefoni neće dobiti.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/google-pretraga-kakvu-su-svi-cekali/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])