Dnevni horoskop za 30.08.2016.

Objavljeno: 30. 8. 2016 u 09:07h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav, spremni ste da krenete u nova osvajanja i da ostvarite nove pobjede. Umorni ste od osjećaja razočarenja koji ste imali u posljednje vrijeme i niste spremni da dopustite sebi da drugim ljudi uguše vase emocije.

Zdravlje: Nemate dovoljno energije.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju, u narednom periodu ćete biti preopterećeni poslom.

Bik

Ljubav: Sudbina je na vašoj strani kada je riječ o ljubavi i nećete biti u stanju da skinete osmijeh sa lica. Okruženi ste ljudima koji vam pružaju podršku kako u personalnom, tako i u profesionalnom životu. Samo nastavite da se smijesite.

Zdravlje: Sami sebi postavljate granice.

Posao: Pruža vam se fenomenalna prilika kada je u pitanju poslovno polje.

Blizanci

Ljubav: Tražite nove ideje i nove avanture kako biste unijeli potrebnu svježinu u svoj ljubavni život. Ovo će vam donijeti mnogo zadovoljstva i ugodnih trenutaka sa partnerom. Ipak, budite spremni da svoje strpljenje stavite na test.

Zdravlje: Prisutan je nedostatak sna.

Posao: Vrijeme je da promijenite određene radne navike kada je u pitanju poslovno polje.

Rak

Ljubav: Kada su u pitanju problemi na ljubavnom polju, vaša strategija se sastoji u tome da se odmah suočite sa njima. Odolijevate iskušenju da stvari ostavite onakvim kakve jesu i radite sve što je u vašoj moći da popravite svoj odnos sa partnerom.

Zdravlje: Vrijeme je da obnovite svoju energiju.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje, budite spremni na veliko iskušenje.

Lav

Ljubav: Stavljate tačku na sve nesporazume, svađe i probleme koje ste imali dosad u svom ljubavnom životu. Spremni ste da okrenete novi list kako biste sebi pružili priču sa srećnim krajem, kakvu zaslužujete. Samo naprijed.

Zdravlje: Vrijeme je da se pokrenete sa kauča.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje, očekuje vas veoma produktivan period.

Djevica

Ljubav: Vaša odnos sa partnerom je zasnovan na iskrenosti i povjerenje i spremni ste da stvari podignete na sljedeći nivo. Imate podršku planeta kada je u pitanju donošenje velikih i važnih odluka. Nema potrebe za žurbom.

Zdravlje: Uradite nešto samo za sebe.

Posao: Važno je da ne obraćate pažnju na tračeve kada je u pitanju poslovno polje.

Vaga

Ljubav: U posljednje vrijeme se borite sami sa sobom. U vama vladaju suprotstavljeni osjećaji, jednog trenutka ste spremni da se borite sa svoju ljubav dok u drugom trenutku se okrećete i ostavljate sve za sobom. Vrijeme je da se odlučite.

Zdravlje: Nalazite se u lošem raspoloženju.

Posao: Tražite razne načine kako biste unaprijedili svoju karijeru.

Škorpija

Ljubav: Slobodno budite impulsivni, danas vam se sve oprašta! Gajite veoma intenzivne emocije i moguće je da vas očekuju nova iskustva u ljubavnom životu. Važno je da ne budete pragmatični i previše ozbiljni. Prepustite se svojim osjećanjima.

Zdravlje: Prijaće vam dobar san.

 Posao: Vrijeme je da se uozbiljite kada je u pitanju poslovno polje.

Strijelac

Ljubav: Danas ćete imati priliku da iskreno ispoljite svoja osjećanja i svoje emocije. Veoma ste osjetljivi i potrebni su vam ljubav i pažnja. Ono što je vaša prednost, jeste to što znate pravi način kako da ostvarite ono što želite.

Zdravlje: Imate česte promjene raspoloženja.

Posao: Veoma ste ambiciozni kada je u pitanju poslovno polje.

Jarac

Ljubav: Samo vas korak dijeli od vas i vaše sreće kada je u pitanju situacija na ljubavnom polju. Očekuje vas veoma velika promjena na ovom frontu ali ćete vi biti i više nego spremni. Vaša osjećanja su veoma snažna i nemate nikakve sumnje u njih.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Posao: Vrijeme je da se fokusirate na svoje ciljeve kada je u pitanju poslovno polje.

Vodolija

Ljubav: Čim se vaša sloboda nađe pod „prijetnjom“, u vama se oglasi zvono za uzbunu i vi bježite glavom bez obzira. Pokušavate da svoje mišljenje ne iskazujete pred drugima iako će biti očigledno da ne odobravate nečije ponašanje. Vrijeme je za promjene.

Zdravlje: Osjećate se potpuno iscrpljeno.

Posao: Očekuju vas manji sukobi sa radnim kolegama kada je u pitanju poslovno polje.

Ribe

Ljubav: Danas ćete biti u prilici da osvojite mnogo poena kod voljene osobe kada je u pitanju poslovno polje. Riješićete se svojih loših navika koji su sprječavali vaš napredak ka ostvarenju ciljeva. Sada ste spremni za sve izazove.

Zdravlje: Moguć je bol u mišićima.

Posao:  Nemojte da pristanete na loše ponude koje se tiču vaše profesionalne karijere.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-30-08-2016/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot