Pet tajni uspješnih žena koje obožavaju svoj posao

Objavljeno: 29. 8. 2016 u 12:26h

O da, postoji način da zavolite svoj posao! Uz ove trikove uspješnih žena lakše ćete preživjeti radne dane…

Pretvarajte se da ste se tek zaposlili

U prvim mjesecima novog posla logično je da ste najviše motivisani. Jedva čekate da naučite sve te nove stvari i da upoznajete zanimljive ljude. Čak i ako u istoj firmi radite nekoliko godina, uvijek postoji neka oblast u kojoj možete da napredujete i koju možete poboljšati. Eto prilike da se opet osjećate kao da ste na početku karijere.

Garderoba koju birate za posao treba da zadivi vaše kolege

Kada se osjećate savršeno u svojoj koži, to će primjetiti i vaše okruženje. Savršen izgled, čak iako morate da nosite poslovnu uniformu je ono što će uticati na vaše raspoloženje i veće samopouzdanje.

Zavolite svoje kolege

Potrudite se da upoznate i zavolite svoje kolege. Kada znate da vas u kancelariji čekaju osobe koje će vam izmamiti osmijeh i pozitivno uticati na vas, odlazak na posao postaće pravo uživanje.

Zahtjevajte jasno objašnjenje u vezi sa poslovima koje obavljate

Stres koji prouzrokuje posao uglavnom je posljedica toga što niste sigurni šta biste trebali da radite na istom. Stvorite dobru komunikaciju sa nadređenima i zahtjevajte da vam objasne šta su vaši zadaci, kako ne biste gubili dragoceno vrijeme pokušavajući da otkrijete to na svoju ruku.

Potrudite se da posao ne postane vaš život

Iako je teško isključiti se poslije napornog dana na poslu, nađite zanimaciju ili hobi kojim ćete se baviti nakon silnih obaveza i zadataka. Na ovaj način nećete biti izloženi stresu i imaćete razlog više da se radujete kraju radnog vremena.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pet-tajni-uspjesnih-zena-koje-obozavaju-svoj-posao-2/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])