Ako sanjate erotske snove, evo kako da tumačite njihovo značenje

Objavljeno: 29. 8. 2016 u 16:18h

Većina nas bar sa vremena na vrijeme ima erotske snove, u kojima glavne uloge “igramo” mi sami, te naši partneri, simpatije ili poznanici. Možda se stidite ovakvih snova, ili vam bude neprijatno zbog istih, možda mislite da nisu normalni niti uobičajeni, ali zanimljivo je da svi oni sa sobom nose važne psihološke poruke. 

Veliki broj ljudi ponekad ima čak i neprikladne seksi snove, tačnije one u kojima je drugi akter “zabranjena” osoba. To ne znači automatski da želite seks sa tom osobom, već krije preneseno značenje. Izdvojili smo najčešće erotske snove, zapravo tri takva, i otkrivamo šta oni zapravo znače, i treba li da vas zabrinu.

Sanjate da ste nevjerni

Ovo ne znači da ste nezadovoljni seksualnim životom u odnosu, ili da priželjkujete aferu. Zapravo, ovo može da ukaže na to da ste na nekom drugom polju neiskreni prema partneru. Možda ste nešto slagali ili mu prećutali, ili jednostavno napravili neku sitnu “varku”. Takođe, ovakvi snove mogu da predstavljaju vašu želju za eksperimentisanjem ili promjenom u seksu. Ako sanjate da ste vi prevarena strana, najvjerovatnije se radi o tome da se osjećate nesigurno, te da se bojite raskida.

2. Sanjate seks sa osobom istog pola

Ovo ne znači da niste strejt ili imate homoseksualne želje. Ovakvi snovi najčešće ukazuju na to da morate više da volite i poštujete sebe. Ako ste bili isuviše kritični prema sebi u posljednje vrijeme, ili imate problem sa samopouzdanjem, moguće je da vaša psiha ovim putem poručuje da je vrijeme za malo samoljublja. Takođe, seks sa osobom istog pola u snovima može da predstavlja strah ili stid od neke vaše mane ili slabosti.

3. Sanjate seks sa bivšim

Snovi u kojima završite u krevetu sa bivšim partnerom ne znači da ga i dalje želite, ili da ga niste preboljeli. Ne hvatajte se za telefon i nemojte ga zvati, jer ovakvi snovi imaju više veze sa vašim novim odnosom, nego sa starim. Najvjerovatnije je riječ o tome da se plašite da vaša nova veza ne krene u pravcu kao i prethodna, ili da ne proživite iskustva kakva ste imali sa nekadašnjim dečkom. Suština i najvažnija poruka ovog sna jeste da morate da nađete način da raskrstite sa prošlošću i oslobodite se tog tereta.

Izvor: Ljepota i zdravlje

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ako-sanjate-erotske-snove-evo-kako-da-tumacite-njihovo-znacenje/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])