Znakovi upozorenja koje ne treba ignorisati na početku veze

Objavljeno: 27. 8. 2016 u 10:42h

Na početku je jako teško stvoriti pravu sliku o nekome, pogotovo ako se uzmu u obzir leptirići u stomaku, ali ipak, neki se znakovi upozorenja ne bi smjeli ignorisati uprkos leptirićima.

“Znala sam da nešto ne štima od prvog dana” – upravo sad, u ovom trenutku, minimalno 50 žena na svijetu razmišlja ovako o svom bivšem partneru.

Nije dobro sve odmah servirati na tacni, ali ako se frajer u fazi upoznavanja, kad bi se trebao najviše truditi, ponaša kao da mu je manje-više svejedno za tebe, vjeruj mu i bježi. Takav muškarac će koristiti tvoju pažnju kada mu to odgovara, a većinu će te vremena stavljati na drugo mjesto.

Previše emocija odjednom

Svaka od nas je upoznala onog jednog frajera koji je nakon 2 spoja spreman reći “volim te”. To je frajer koji će te već na početku bombardirati porukama i htjeti da okupira svaku slobodnu minutu tvog dana.

Možda se nekima to čini simpatično i slatko, ali to je pokazatelj da će kasnije u vezi biti posesivan i ljubomoran ako te ne može imati svaku minutu u danu.

Ružne priče o bivšima

Frajer koji ružno priča o svojoj bivšoj curi na prvih nekoliko sastanaka je frajer koji će isto tako pričati o tebi. Nitko ne kaže da su bivše ljubavi zabranjena tema, ali za sve postoji vrijeme i mjesto – ako su monolozi o bivšim curama njegov izbor teme dok se tek upoznajete, bježi!

Priča samo o sebi

Uvijek će na sastanku postojati osoba koja će pričati malo više i ona koja će pričati malo manje, ali mi pričamo o frajeru koji monopoliše razgovor i priča samo i isključivo o sebi. Egocentrično ponašanje nije samo problematično zbog dosadnih razgovora na sastanku… U vezi postaje puno gore.

Bezobrazluk prema ljudima

Najbolju sliku o nekome možeš dobiti ako promatraš kako se ponaša prema ljudima koje ne pokušava impresionirati. Ako je divan prema tebi a krajnje bezobrazan prema konobaru, pitanje je vremena kad će postati bezobrazan prema tebi.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/znakovi-upozorenja-koje-ne-treba-ignorisati-na-pocetku-veze/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])