Dnevni horoskop za 27.08.2016.

Objavljeno: 27. 8. 2016 u 11:21h

Dnevni horoskop…

Ovan

Ljubav: Kada je u pitanju vaš ljubavni život, važno je da shvatite da ćete danas staviti velike barijere između sebe i svojih sopstvenih emocionalnih potreba. Želite da zaštitite svoja osjećanja ali ovo nije pravi način da to i uradite.

Zdravlje: Spremni ste za zabavu.

Posao: Danas neće biti sjajan dan za vas kada je u pitanju poslovno polje.

Bik

Ljubav: Sve je na vašoj strani kada je riječ o ljubavi. Imate osjećaj da možete4 da osvojite čitav svijet ali vama je dovoljna samo jedna posebna osoba koja se nalazi pored vas. Očekuje vas period iskrene sreće i nema razloga da ne uživate u njoj.

Zdravlje: Prijaće vam određeni vid treninga.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje, očekuje vas neočekivana nagrada.

Blizanci

Ljubav: U posljednje vrijeme niste sigurni u svoje odluke kada je u pitanju ljubavno polje. Budite svjesni da ovakva situacija sa sobom nosi i određene posljedice koje vjerovatno vam se neće svidjeti. Ispunite svoja obećanja.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Posao: Teško vam je da ostanete fokusirani kada je poslovno polje u pitanju.

Rak

Ljubav: Vaša osjećanja će u narednom periodu biti veoma naglašena. Potrebno je da budete svjesni svojih želja i da slušate svoje srce kako biste pronašli svoju sreću. Veoma ste romantični i bićete spremni na rizik.

Zdravlje: Odmorite svoje tijelo i svoj um.

Posao: Na poslovnom polju se fokusirate na ostvarenje svojih ciljeva.

Lav

Ljubav: Veoma ste zbunjeni kada je u pitanju sentimentalno polje i danas ćete tražiti zadovoljstvo i avanturu. Svoja romantična osjećanja zamjenjujete željom za avanturom. Između vas i vašeg partnera postoji tema koju vješto izbjegavate.

Zdravlje: Prisutan je osjećaj frustracije.

Posao: Niste zadovoljni svojom trenutnom pozicijom kada je posao u pitanju.

Djevica

Ljubav: Vaše moći zavođenja su veoma izražena u ovom periodu što ostavlja svoj trag u vašem emotivnom životu ali i u odnosu sa partnerom. Teško vam je da pronađete potrebni balans između svog društvenog života i svoje ljubavne veze.

Zdravlje: Na kraju dana ćete biti veoma umorni.

Posao: Budite sigurni da vas očekuju velike promjene kada je poslovno polje u pitanju.

Vaga

Ljubav: Vaša nježna strana dolazi do izražaja i sve što želite u ovom trenutku jeste da vas neko mazi i pazi. Moguće je da ćete se uznemiriti ako to ne bude slučaj u realnosti. Jako vas boli tuđa neosjećajnost i nepravda.

Zdravlje: Osjećate veliki psihički teret.

Posao: Ne bi bilo loše da uzmete slobodan dan kada je poslovno polje u pitanju.

Škorpija

Ljubav: Previše ste rezervisani i pragmatični za sopstveno dobro kada je ljubavno polje u pitanju. Vrijeme je da naučite kako da se relaksirate i da odvojite svoj privatni život od društvenog. Vrijeme u ovom slučaju nije na vašoj strani.

Zdravlje: Pomjerate svoje fizičke granice.

 Posao: Na poslovnom polju nećete imati dovoljno motivacije za produktivan rad.

Strijelac

Ljubav: Danas se nećete prijatno osjećati kada je sentimentalno polje u pitanju. Dopuštate da vas obuzmu mračne misli što će imati negativan uticaj na odnos sa partnerom. Vaš partner ne može da shvati vaše nagle promjene raspoloženja.

Zdravlje: Obraćate puno pažnje na svoju liniju.

Posao: Pokušavate da proširite svoje kontakte kada je poslovno polje u pitanju.

Jarac

Ljubav: Vaša sposobnost da uskladite svoju karijeru sa svojim romantičnim životom će biti od presudnog značaja kada je u pitanju vaša sreća na ljubavnom polju. Vaša velika ambicija ponekad vašeg partnera dovodi do ludila.

Zdravlje: Osjećate se sjajno.

Posao: Očekuju vas određene prepreke kada je u pitanju napredak na poslovnom polju.

Vodolija

Ljubav: Veoma vam je dosadno kada je vaš ljubavni život u pitanju. Seks je jedina stvar koja se nalazi na vašem umu ovih dana. Provodite vrijeme sa svojim prijateljima i svoja romantična osjećanja trenutno stavljate u drugi plan.

Zdravlje: Potreban vam je dobar odmor.

Posao: Fokusirani ste na svoju karijeru i na svoju trenutnu poslovnu situaciju.

Ribe

Ljubav: Kada je riječ o vašem ljubavnom životu, dopuštate da sumnja utiče na vaša osjećanja zbog čega ćete slušati savjete drugih ljude a ne želje sopstvenog srca. Vrijeme je da počnete da mislite za sebe. Drugi neće riješiti vaše probleme.

Zdravlje: Moguće je da vas očekuje pad imunog sistema.

Posao:  Veoma ste nezadovoljni trenutnom situacijom na poslovnom polju.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-27-08-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])