Iz spavaće sobe pravo na ulice: Najseksi trend sezone

Objavljeno: 26. 8. 2016 u 15:59h

Kako se desilo da se donji veš iz spavaće sobe premjesti na ulice svjetskih metropola, modne piste i noćne klubove? Ovaj trend prvi put smo vidjeli davne 1980. godine na reviji Malkoma MekLarena u okviru kolekcije brenda “World’s End”, kada je manekenka preko duksa nosila brushalter. Ali, na opštu pomamu čekao je gotovo četiri decenije!

Modni svijet morao je da sazri, dobije krila, postane slobodan, nesputan i “hrabar”. Baš onakav kakav je danas! Možda je baš zato ovo trenutak u kome je trend underwear as outwear dobio svojih 5 minuta.

Drugačiji, tako šik i sofisticirano seksi – trend donjeg veša u svakodnevnoj modi zahtijeva smjelost i dozu “otkačenosti”, ali se definitivno isplati!

Mnogo čipke, tila, šifona, mašnica, perli, bisera – sve te divne stvari koje ste krile ispod bluze, pa vrijeme je da sve oči budu uprte u njih! Naravno, u svemu treba da imate mjeru, pa budite pažljive u kombinovanju, jer ovaj trend ima samo jedno pravilo – ne smije da bude vulgaran!

Ako volite da se igrate modom, sa radošću ćete prigliti ovaj trend. Ima bezbroj kombinacija i varijanti, a uključuje kako čipkaste, elegantne topove, tako i one sportske, ali ni seksi brushalteri nisu izostavljeni.

Najsigurnija karta na koju možete da igrate i sa kojom nema greške – jeste kombinovanje providne bluze ili košulje sa lijepim i jednostavim topom ili brushalterom. Naravno, ovakav stajling praktičan je za izlazak, ili neki svečaniji događaj. Kada su u pitanju dnevne varijante – obavezno komad veša upotpunite laganim kardiganom, teksas jaknicom, bluzom na kopčanje, ili ga ostavite da nonšalantno viri ispod haljine.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/iz-spavace-sobe-pravo-na-ulice-najseksi-trend-sezone/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot