Najveći ženski “blamovi”

Objavljeno: 24. 8. 2016 u 10:32h

Kada su na jednoj internet-stranici žene pozvane da priznaju svoje “šok tragedije” u vezi s ljepotom, pripadnice nježnijeg pola su nagrnule sa ispovijedanjem. Većina njih je na prvo mjesto stavila onaj osjećaj kada su u ogledalu, na javnom mjestu, vidjele dugu crnu dlaku na svojoj bradi.

Već je bilo kasno da je se riješe, jer su prije toga razgovarale s ljudima ne sluteći šta im je na licu. Drugi najčešći šok je onaj kada im dečko s kojim su tek izašle kaže da imaju ruž na zubima ili im i ne kaže, a onda one odu u toalet i shvate da su tako “zamazane” bile viđene.

Mnoge žene su se osjećale loše kada su ugledale velike tragove znoja ispod svojih ruku, a pritom su bile u nekom važnom društvu. Nekima se češće dešavaju znojni pečati na čelu, protiv kojih ponekad ne mogu da se izbore, a izazivaju im nelagodu.

Većina njih je priznala da je izašla u grad u kratkoj suknji ili pantalonama, a onda su tek na ulici shvatila da im noge nisu obrijane. Ili su na dnevnoj svjetlosti uočile da im je vrat za tri nijanse svjetliji od napuderisanog lica. Neprijatnost su doživjele i one koje su snažno zagrlile novog partnera, a onda primijetile tragove pudera ili ruža koje su mu upravo ostavile na ramenu.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/najveci-zenski-blamovi/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot