Dnevni horoskop za 24.08.2016.

Objavljeno: 24. 8. 2016 u 11:44h

Dnevni horoskop…

Ovan

Ljubav: Kada je ljubavni život u pitanju, trenutno vam je vrlo teško da se savladate svoje emocije i da se odlučite šta je to što zapravo želite. Počinjete da sumnjate u ljubav I ne znate na koju stranu da se okrenete. Potreban vam je savjet prijatelja.

Zdravlje: Nalazite se pod stresom.

Posao: Važno je da uspostavite dobar odnos sa svojim radnim kolegama.

Bik

Ljubav: Veoma ste zadovoljni kada je ljubavno polje u pitanju i čini vam se da imate sve što ste ikada željeli. Sa svojim partnerom gradite odnos koji se zasniva na iskrenosti i povjerenju i nije vam problem da kažete ono što mislite i osjećate.

Zdravlje: Obraćate pažnju na svoj izgled.

Posao: Kada je poslovno polje u pitanju, razmišljate o stabilnijoj budućnosti.

Blizanci

Ljubav: Veoma je važno da donesete odluku kada je ljubavno polje u pitanju. Nalazite se pred raskrsnicom i potrebno je poslušate svoje srce. Smireni ste i spremni ste da se suočite sa svim izazovima koji se nalaze pred vama.

Zdravlje: Obratite pažnju na način vaše ishrane.

Posao: Kada je poslovno polje u pitanju spremni ste da pružite svoj maksimum.

Rak

Ljubav: U vama su prisutne veoma intenzivne emocije koje mogu da vam izazovu probleme u vašem ljubavnom životu i u odnosu sa partnerom. Zbog uticaja određenih događaja imaćete osjećaj da ste satjerani u ćošak i trebaće vam podrška.

Zdravlje: Iskoristite dan za fizičke aktivnosti.

Posao: Na poslovnom polju vam se otvara prilika za napredak.

Lav

Ljubav: Vaš najveći izazov na ljubavnom planu je trenutno borba protiv dosade. Ne brinite, očekuju vas veoma uzbudljive avanture i razvoj događaja koji će biti bolje nego što ste ga ikada zamišljali. Vjerujte u sebe i slušajte svoje srce.

Zdravlje: Potrebno je da podignete svoj nivo energije.

Posao: Kada je poslovno polje u pitanju, veoma ste ambiciozni i to i pokazujete.

Djevica

Ljubav: Nalazite se u veoma uzbudljivom periodu kada je vaš ljubavni život u pitanju. Dobro ste raspoloženi i dobre vijesti koje dobijate od vaše okoline će direktno uticati na vaš odnos sa partnerom. Vrijeme je da uživate.

Zdravlje: Veoma ste optimistični.

Posao: Pokušajte da se fokusirate na svoje zadatke kada je poslovno polje u pitanju.

Vaga

Ljubav: U vama se javlja želja da uživate u svakom trenutku i da se prepustite svemu onome što vas čeka na ljubavnom polju, ali da biste to i ostvarili potrebno je da riješite određene dileme iz prošlosti. Vrijeme je za promjene.

Zdravlje: Idealan dan za fizičku aktivnost.

Posao: Vaše organizacijske vještine dolaze do izražaja kada je posao u pitanju.

Škorpija

Ljubav: Vas apsolutno ne zanima šta drugi misli o vama. Svjesni ste da ste dopustili da tuđa mišljenja previše utiču na vas što vam je i izazvalo probleme u ljubavnom životu. Obratite pažnju na sopstvene želje i prepustite se njima.

Zdravlje: Vrijeme je da usvojite zdraviji životni stil.

 Posao: Nećete biti raspoloženi za rad kada je u pitanju poslovno polje.

Strijelac

Ljubav: Kada je vaše ljubavno polje u pitanju vi imate samo jednu želju a to je da budete voljeni zbog onog što jeste. Iako zvuči skromno i jednostavno i sami ste svjesni da to nije tako. Pravu ljubav je i najteže pronaći.

Zdravlje: Vrijeme je da proširite svoje vidike.

Posao: Veoma ste uspješni u svom radu kada je posao u pitanju.

Jarac

Ljubav: Na vašem ljubavnom polju je prisutna strast i ne biste mogli biti srećniji sa izborom svog partnera. Vaša veza je izgrađena na čvrstim temeljima što vam dopušta da se ne brinete o budućnosti već da uživate u sadašnjem trenutku.

Zdravlje: Pazite šta stavljate na svoj tanjir.

Posao: Na poslovnom polju ćete dobiti podršku koja vam je potrebna.

Vodolija

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, vama su potrebne avanture i iznenađenja da biste se osjećali živo. To ne znači da nužno želite haos na sentimentalnom polju. Ne zaboravite da je komunikacija ključ uspjeha svugdje pa tako i u ljubavi.

Zdravlje: Mogući su bolovi u leđima.

Posao: U narednom periodu ćete imati veća zaduženja kada je posao u pitanju.

Ribe

Ljubav: Vaš šarm je danas apsolutno neodoljiv. Imaćete priliku da iskoristite sve ono što vam život pruža na ljubavnom polju praveći se da se ništa neobično u ovom domenu nikad nije ni dešavalo. Spremni ste za nov početak.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi!

Posao:  Na poslovnom polju vas očekuje veoma težak period.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-24-08-2016/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot