Pet čudnih erogenih zona koje će razbuktati strasti

Objavljeno: 23. 8. 2016 u 10:59h

Vrat, unutrašnja strana bedara, stopala – sve su to dobro poznate erogene zone.
Danas vam donosimo popis onih neočekivanih koje vam takođe mogu pomoću da doživite eksplozivno seksualno iskustvo sa svojim partnerom

1. Kosa

Sigurno već znate da je milovanje po kosi opuštajuće, a kada se kombinuje s ljubljenjem i maženjem postaje jako senzualno.

2. Čelo

Glava je prekrivena nervnim završecima koji “pojačavaju! i najnježniji dodir. Lagani poljupci u čelo aktiviratće hormone poput dopamina i serotonina koji podstiču opuštanje i dobro raspoloženje.

3. Leđa

Svi volimo dobru masažu leđa, ali ona su i senzualna erogena zona. Slobodno ih malo “gricnite”, zaspite poljupcima i dodirima za maksimalan užitak tokom seksa.

4. Ključna kost

U velikoj blizini vrata, vjerovatno najpoznatije erogene zone, nalazi se ključna kost koja je izrazito osjetljiva zbog toga što (poput vrata) ima jako tanku kožu. Njeno lagano dodirivanje može biti početak uzbudljivog seksa.

5. Dlanovi

Većina ljudi ima dlanove osjetljive na lagani dodir. Prelazite prstima gore-dolje preko partnerovih dlanova ili ga zamolite da on isto napravi vama i uživajte u nevjerovatnom osjećaju koji će vas prožeti.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pet-cudnih-erogenih-zona-koje-ce-razbuktati-strasti/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])