Sedmični horoskop (od 22. do 28. avgusta)

Objavljeno: 22. 8. 2016 u 11:00h

Sedmični horoskop…

Ovan

Osjećate se sjajno i želite da to svima i pokažete. Vašoj okolini će biti teško da održi korak sa vama. Kada je riječ o ljubavi, postavljate visoke standarde i biće skoro pa nemoguće osvojiti vašu pažnju. Partner će vas upozoriti da ste skloni pretjerivanju, ali vi ga nećete poslušati. Ne želite da vas iko sputava u vašim željama. Kada je riječ o poslovnom polju vrijeme je da reagujete i da pokažete svoje sposobnosti.

Bik

Kada je u pitanju poslovno polje, ovo će biti sjajan period za vas i mogli bi se uskoro naći na vodećoj poziciji. Od vas će se zahtijevati brzo razmišljanje i dobre organizacijske vještine. Na ljubavnom polju vlada harmonija i osjećaj stabilnosti. Veoma ste zadovoljni svojom trenutnom situacijom i imate apsolutno povjerenje u svog partnera. Imaćete vremena da udovoljite svim svojim željama pa tako i želji za potrebnim odmorom.

Blizanci

Na početku ove sedmice, suočićete se sa veoma velikim preprekama koje nećete znati ako da prevaziđete. Očekuju vas razna vrsta odgađanja i problemi u komunikaciji sa okolinom. Moraćete priznati da je trenutna situacija u kojoj se nalazite , velikim dijelom vaša krivica. Niste skloni samokritici i pravo je vrijeme da savladate i tu vještinu. Ponekad nam drugi ne mogu pomoći dok ne pomognemo prvo sami sebi.

Rak

Veoma ste dinamični i imate tendenciju da svijet posmatrate kroz ružičaste naočare. Vaš partner će vam pružiti svu potrebnu podršku kako biste mogli da ostvarite sve svoje snove. Poslušajte sjajan savjet bliskog prijatelja i ne zapostavljajte svoj društveni život. Ponekad ćete osjećati potrebu da pobjegnete od svega i da budete sami sa svojim milima. Vikend je pravo vrijeme koje možete iskoristiti za svoje željene aktivnosti.

Lav

Biće vam nemoguće da pobjegnete od svojim misli ove sedmice, ma koliko vi to željeli. Umjesto da uzmete vrijeme za sebe, tražićete problem sa svakim ko se nađe u vašoj neposrednoj blizini. Nešto je u vama eskaliralo i niste u stanju da postignete unutrašnji mir. Zapitajte se da li vaš partner ima neke veze sa tim i kakve posljedice ostavlja vaše ponašanje. Vaša okolina neće imati puno strpljenja za vas i nećete moći da ih krivite zbog toga.

Djevica

Očekuje vas nekoliko rasprava i nesporazuma kada je u pitanju sentimentalni front zbog čega ćete početi da preispitujete svoju trenutnu situaciju. Kritikovaćete svog partnera a ni on vam neće ostati dužan. Zapitajte se da li ipak preburno reagujete. Ponekad ste skloni dramatizaciji i ne znate kako da pravilno kanališete svoja osjećanja. Nećete biti spremni na kompromise i svojoj okolini nećete ostaviti mnogo izbora. Ovo je loša taktika, pogotovo kada je u pitanju poslovno polje.

Vaga

Osjećate se zbunjeno i ne znate kako da na pravi način sagledate dešavanja u vašem životu. Veoma vam je teško da razmišljate jasno i činiće vam se da su svi okrenuti protiv vas. Potrebno je da pronađete način koji neće biti toliko kritičan kada su u pitanju voljeni ljudi u vašem životu. Ponekad iz najbolje namjere izgovorite pogrešnu stvar. Emotivnost, strastvenost i impulsivnost će biti vaši vodiči ove sedmice i ne očekujte da će vam biti lako.

Škorpije

Stare želje i fantazije se vraćaju u vaš život i imaće veliki uticaj na vaše ponašanje ove sedmice. Jasnije rečeno, nećete sebi olakšati život. Privlači vas mističnost koju u vaš život donosi jedna osoba iz prošlosti i mogli biste da se prepustite ovom osjećanju. Ishod ovakvog ponašanja će u potpunosti zavisiti od vaših najintimnih želja ali problem je što ih vi još niste svjesni. Zakoračite iz svoje zone komfora jer je vrijeme da ih saznate.

Strijelac

Ovo nije pravo vrijeme da donosite važne odluke jer je velika vjerovatnoća da će one predstavljati loš izbor po vas. Vaš partner neće imati dovoljno razumijevanja za vas. Vi ćete učiniti sve kako biste ostvarili svoje želje bez obzira na mišljenja svoje okoline. Argumenti i nesporazumi su ono što vas očekuje na ljubavnom polju.  Pazite na svoje riječi, mogli biste da izgovorite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati.

Jarac

Imate dobre namjere i sve na šta se budete odlučili će imati velike šanse i da se ostvari. Kada je ljubav u pitanju, znate pravi način kako da uživate u plodovima zadovoljstva koje sa sobom donosi duga i stabilna veza. Ne možete prestati da sanjarite. Želite da istražujete nove horizonte i nove destinacije. Obuzeo vas je avanturistički duh.

Vodolija

Spremni ste da osvojite svijet i da uradite sve što je potrebno kako biste ostvarili željeni uspjeh pogotovo kada je u pitanju finansijsko polje. Od vas će se puno zahtijevati ali ćete biti u stanju da ispunite svoja obećanja. Ljubav će biti posljednja stvar na vašem umu. Partner osjeća kao da činite sve kako biste ga izbjegli što će tvoriti tenzije u vašem sentimentalnom životu. Vama je potrebna određena doza slobode i ne želite da se ikome pravdate zbog toga.

Ribe

Očekuje vas nekoliko problema sa kojima ćete morati da se suočite na sentimentalnom frontu. Moguće je da ćete otkriti neku tajnu zbog koje ćete se osjećati izdano. Kada su u pitanju vaše finansije, očekujte neočekivane troškove. Loša iznenađenja su ta koja vas očekuju u budućnosti i moraćete da pronađete pravi način kako da povratite balans u svom životu. Potrebno je da budete snažni.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-22-do-28-avgusta/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])