Muškarci imaju čak šest erogenih zona

Objavljeno: 20. 8. 2016 u 13:13h

Ako ste mislili da samo žene imaju više erogenih zona, to nije tako. Iako većina žena misli da samo jedna tačka obara muškarce sa nogu, prevarile ste se. Ima ih čak šest.

Muškarci su sada otkrivali njihove tajne. Složili su se da nije samo polni organ njihova slaba tačka.

Na prvo mjesto oni su stavili usta. Na drugom mjestu su, vjerovale ili ne, uglovi usana. Naravno, svako voli ljubljenje, jer je to čin koji je prvi korak u intimnosti sa partnerom, ali očigledno ima mnogo više u ljubljenju osim dodirivanja usana.

Mnogo muškaraca je reklo da je njima i presudno ljubljenje, jer ih ne može uzbuditi djevojka koja to ne zna da radi na pravi način.

Na trećem mjestu je, rekli bi zajednička erogena zona, vrat. Jako je mali procenat onih koji se neće naježiti od glave do pete kada dobije dobar poljubac u vrat. Oni su dodali da im najviše prija kada se poljubac u vrat produži do ušiju.

Na četvrtom mjestu su bradavice. Dakle, nisu samo žene one koje uzbuđuju poljubci bradavica.

Na petom mjestu se nalazi donji dio leđa i podlaktica. Čak 800 ispitanih u Engleskoj i Južnoj Africi izjavilo je da obožava kada njihova izabranica krene sa poljubcima od vrata i ušiju, preko bradavica i podlaktica, pa na niže.

Iako je potpuno normalno da su vam stopala najmanje atraktivna, sve učestaliji fetiš postaju upravo stopala. Ona se upravo nalaze na posljednjem, šestom mjestu erogenih zona kod muškaraca.

Tako da, drage dame, kada sljedeći put budete imale odnos, zapitajte se da li ćete se posvetiti samo partnerovom polnom organu ili ćete se uputiti u pustolovinu erogenim zonama.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/muskarci-imaju-cak-sest-erogenih-zona/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])