Dnevni horoskop za 19.08.2016.

Objavljeno: 19. 8. 2016 u 13:52h

Dnevni horoskop…

Ovan

Ljubav: Danas ćete biti previse osjetljivi. Osjećate se na izmaku svojim snaga. Dopuštate sebi da energije vase okoline previše utiče na vas što se odražava I na vasš sentimentalni život. Potreban vam je predah.

Zdravlje: Prijaće vam fizička aktivnost poput trčanja.

Posao: Biće vam potrebna određena pomoć kada je u pitanju poslovno polje.

Bik

Ljubav: Kada je u pitanju vaše ljubavno polje, vi biste najsrećniji bili kada bi stvari zauvijek ostale onakve kakve su trenutno. I sami ste svjesni da je to nemoguće. Svaka veza ima svoje probleme i teške trenutke. Uživajte u ovom srećnom periodu.

Zdravlje: Klonite se iskušenja.

Posao: Vaš posao vam donosi mnogo zadovoljstva kada je u pitanju karijera.

Blizanci

Ljubav: Vi želite da sačuvate svoju romantičnu vezu od uticaja koji dolaze iz vaše okoline. Srećni ste postojećim stanjem na ljubavnom polju ali ste i spremni da svoj odnos podignete na jedan viši nivo. Pravo pitanje jeste a li se i vaš partner tako osjeća.

Zdravlje: Nedostaje vam psihičke energije.

Posao: Razmišljate o prilikama koje vam se otvaraju na poslovnom polju.

Rak

Ljubav: Danas se osjećate veoma samouvjereno i svojim optimizmom magnetno privlačite ljude iz vaše okoline. Nije vam problem da kažete ono što mislite bez ikakvih ustručavanja. Vašoj tvrdoglavosti koja vas je pratila u posljednje vrijeme nema ni traga.

Zdravlje: Prijaće vam šetnja na svježem vazduhu.

Posao: Na poslovnom polju započinjete stvari koje niste u stanju da završite.

Lav

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, osjećate da se nalazite u neželjenoj situaciji i ne znate kako da to promijenite. U posljednje vrijeme morali ste da savladate veoma teške izazove koje možete očekivati i u budućnosti. Vjerujete svojim željama.

Zdravlje: Moguće su stomačne tegobe.

Posao: Zabrinuti ste za svoj položaj kada je u pitanju poslovno polje.

Djevica

Ljubav: Veoma ste zadovoljni svojim ljubavnim životom i na tom možete da zahvalite uzajamnom povjerenju koje postoji između vas i vašeg partnera. Osjećate se veoma sigurno i razmišljate o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Obratite pažnju kada je u pitanju ishrana.

Posao: Na poslovnom polju je prisutan osjećaj nervoze.

Vaga

Ljubav: Ako želite da ostvarite minimum stabilnosti u vašem ljubavnom životu potrebno je da se riješite negativnih misli i sumnji koje vas već duže vrijeme muče. Nema potrebe da toliko brinete o svojoj budućnosti. Stvari polako dolaze na svoje.

Zdravlje: Veoma ste dinamični.

Posao: Danas nećete biti raspoloženi za komunikaciju na poslovnom polju.

Škorpija

Ljubav: Danas nećete imati vremena da ostvarite sve ono što želite kada je ljubavno polje u pitanju. Odlučićete da se držite rutine sa kojom ste već dobro upoznati i nećete inicirati promjene. Partner može da vam zamjeri vašu pasivnost.

Zdravlje: Osjećate se umorno.

 Posao: Očekuje vas test sopstvenih sposobnosti kada je u pitanju poslovno polje.

Strijelac

Ljubav: Fokusirani ste na svoje želje i snove i uspijevate da srušite sve emotivne barijere koje su vas sputavale na sentimentalnom frontu. Što je najvažnije, sve ćete to izvesti bez preuzimanja rizika tako da vam predstoji srećni dani sa partnerom.

Zdravlje: Okruženi ste pozitivnim ljudima.

Posao: Vaš trud na poslovnom polju će uskoro biti nagrađen.

Jarac

Ljubav: Činite sve što je u vašoj moći kako biste poboljšali situaciju u kojoj se nalazi vaš ljubavni život. Ljubav je u zraku i konačno dopuštate sebi da se prepustite sanjarenju. Zgrabite priliku koja vas se pruža i zakoračite u jedno novo razdoblje vašeg života.

Zdravlje: Živite život punim plućima.

Posao: Vaš nivo posvećenosti zadacima na poslovnom polju je zaista impresivan.

Vodolija

Ljubav: Na sentimentalnom polju otvarate novo poglavlje ljubavnog života u kome će osjećaj zajedničkog razumijevanja biti najvažniji. Osjećate se mnogo smirenije i nije vam problem da jasno sagledate situaciju i probleme koje ste imali u prošlosti.

Zdravlje: Koristite svoju energiju do maksimuma.

Posao: Vrijeme je da oslobodite svoju kreativnost kada je u pitanju poslovno polje.

Ribe

Ljubav: Sjedite se i opustite se. Danas vas očekuje dan pun lijepih iznenađenja i divnih trenutaka na kojima možete zahvaliti svom partneru. Sve ide u vašu korist i osjećate se veoma zahvalno. Vi ste pravi primjer da je za sreću potrebno malo.

Zdravlje: Nastavite sa zdravim stilom života.

Posao:  Kada je riječ o poslovnom polju, svjesni ste da ne pružate svoj maksimum.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-19-08-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])