Talentovana umjetnica iz Banjaluke kreće u solo vode izvedbom pjesme “Girl with one eye” (Video)

Objavljeno: 10. 8. 2016 u 16:56h

Marija Krivokuća (Maria) je mlada, kreativna i talentovana umjetnica iz Banjaluke koja svojim specifičnim glasom prenosi posebnu emociju publici.

Ljudi su imali priliku da je slušaju u mnogim banjalučkim klubovima i pabovima na mnogobrojnim zivim nastupima koje je imala zadnje dvije godine sa raznim full bend sastavima.

Uvijek je pažljivo birala pjesme koje će pjevati i trudila se predstaviti publici što raznovrsniji repertoar koji će pokazati njene glasovne sposobnosti. Sada je krenula sama dosta drugačije i hrabro.

Opet nudi nešto novo i drugačije, a to potvrđuje i pjesma koju je odabrala da snimi.

Pjesmom najavljuje svoj ozbiljniji početak u muzičkoj priči i ulazak u autorske vode koje obećavaju nov, zanimljiv i drugačiji zvuk.

Pjesmu u originalu izvodi britanski bend Ludes, ali je pjesmu na svoj način otpjevala i pjevačica Florence (Florence and the Machine) koja je bila i Marijina inspiracija.

Pored Florence njoj su uzori i Lana Del Rey, Alicia Keys, Adele, Florence, Kate Bush, Sia.

Spot su realizovali Vedran Ševčuk – aLf i Ljubiša Sajić – Moljac (DragonFly) koji imaju u planu još zajedničkih projekata u polju video produkcije!

https://youtu.be/bGfnvTl6VSo

Izvor: mojkontakt.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/talentovana-umjetnica-iz-banjaluke-krece-u-solo-vode-izvedbom-pjesme-girl-with-one-eye-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])