5 modnih komada koje momci ne podnose da vide na nama

Objavljeno: 9. 8. 2016 u 18:56h

I vjerovatno će vas upitati “Zašto uopšte to nosiš tu neprivlačnu garderobu?”

“Boyfriend” farmerice

Zašto se zovu “Boyfriend” farmerice ako nisu farmerice od dečka? To su samo bezvezne pocjepane pantalone bez oblika koje ni jednoj djevojci ne stoje dobro. Takvo je njihovo mišljenje, ali oni ne razumiju koliko se divno osjećamo kada uskočimo u njih iz svojih preuskih skinny farmerica.

Većina žena voli da prati modne trendove i eksperimentiše s garderobom dok su muškarci još uvijek malo rezervisani po tom pitanju. Neki ženski odjevni komadi za njih su totalna misterija i ne mogu da shvatiti zašto volimo da ih nosimo.

Kombinezon

Svečano padobransko odjelo. Kao što su platforme “mješanac” štikle i ravne cipele tako je i kombinezon neodoljiv spoj pantalona i majice ili haljine. Posljednjih nekoliko sezona pravi je hit i sjajna zamjena za večernje haljine zbog čega ga mnoge žene jednostavno obožavaju, ali muškarcima je ovaj trend jednostavno neshvatljiv.

Rolka

Što je to, majica s ušivenim šalom? Zločesti odjevni predmet koji bespotrebno uskraćuje pogled na jedan od najseksipilnijih djelova ženskog tela. Ako ste pomislili da je to dekolte, varate se. U pitanju je – ključna kost. Upravo taj deo tijela iznad dekoltea i u području vrata muškarci uvijek stavljaju na listu najsenzualnijih.

Platforme

Ili potpetica ili ravna cipela, bilo šta između toga jednostavno nema smisla. Pogotovo ne glomazne platforme koje na nikome ne izgledaju dobro, a kamoli na ženama koje ne znaju da hodaju u njima. Frajeri ne shvataju da u platformama možemo mirno provesti čitavu noć, za razliku od štikli u kojima nam nije prijatno.

Mini boho haljina

Zašto bi iko želio da izgleda kao šator? Zato što je u pitanju jedan od najudobnijih modela haljina u kojem se osjećamo opušteno. Ovaj svestrani komad zimi može da se nosi kao tunika i zato ga se nikada nećemo odreći.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/5-modnih-komada-koje-momci-ne-podnose-da-vide-na-nama/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot