Dnevni horoskop za 05.08.2016.

Objavljeno: 5. 8. 2016 u 09:11h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Danas će te se veoma razočarati kada je ljubav u pitanju. Niste u stanju da se odlučite između dvije opcije i ne znate više šta da radite. Od trenutka kada se probudite do trenutka kada legnete u krevet razmišljaćete o tome koja je nabolja odluka po vas.

Zdravlje: Osjećate efekat negativne energije.

Posao: Na poslovnom polju nedostaje vam motivacije i kreativnosti.

Bik

Ljubav: Osjećate se veoma sigurni kada je vaš ljubavni život u pitanju i vaš partner uživa vaše apsolutno povjerenje. Spremni ste da se obavežete na duge staze i da darujete svoje srce. Kada je riječ o ostvarenju ovih planova, oslonićete se na svoju drugu polovinu.

Zdravlje: Ne priliči vam da budete stidljivi.

Posao: Na poslovnom polju situacija je stabilna i očekuje vas napredak.

Blizanci

Ljubav: Na ljubavnom planu procjenjujete svoju trenutnu situaciju i svjesni ste da je vrijeme za trenutnu akciju ako želite da sačuvate svoj odnos sa partnerom. Neprimjerena pitanja ćete zamijeniti poklanjanjem pažnje i strasti.

Zdravlje: Prisutan je osjećaj sreće.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju, izgubili ste svoj fokus.

Rak

Ljubav: Ako prihvatite da se određene situacije u vašem ljubavnom životu nalaze van vaše kontrole, nađete se na pravom putu. Pohvalno je što želite da pružite sve od sebe da veza sa partnerom uspije ali postoje granice naših mogućnosti.

Zdravlje: Prijaće vam nekoliko sati sna.

Posao: Na poslovnom priliku iskoristite prilike za dodatni rad.

Lav

Ljubav: Osjećate potrebu za ohrabrenjem kada je vaš ljubavni život u pitanju i želite da ga izgradite iz temelja, korak po korak. Potrebna vam je promjena, nova iskustva i avanture i što je najvažnije od svega osjećaj slobode.

Zdravlje: Veoma ste energični.

Posao: Savjetuje vam se da poslušate savjet kada je u riječ o poslovnom polju.

Djevica

Ljubav: Onoj posebnoj osobi u vašem životu je trenutno potrebna ljubav i pažnja. Zvijezde u vama bude osjećaj romantike i želite da volite i da budete voljeni. Vaša osjećanja su iskrena i veoma intenzivna. Idete samo naprijed.

Zdravlje: Nalazite se u fantastičnoj formi.

Posao: Na poslovnom polju osjećate veliki pritisak da izvršite svoje zadatke.

Vaga

Ljubav: Mali predah od vašeg ljubavnog života i od trenutne situacije neće škoditi vašoj vezi, naprotiv. Dobićete priliku da raščistite neke stvari koje vas muči i time smirite strasti koje u posljednje vrijeme postoje između vas i vašeg partnera.

Zdravlje: Imate bogat društveni život.

Posao: Očekujte da neko neće održati svoje obećanje kada je riječ o poslovnom polju.

Škorpija

Ljubav: Danas biste najradije dan proveli sami sa sobom ali sticajem okolnosti moraćete da nađete hrabrosti da se suočite sa svojom okolinom i da riješite neugodnu situaciju u vašem ljubavnom životu. Ako budete dovoljno iskreni, nećete imati problema.

Zdravlje: Potrebna je promjena životnog stila.

 Posao: Kada je riječ o poslovnom polju držite se svoje uobičajene rutine.

Strijelac

Ljubav: Kada je u pitanju vaš ljubavni život moguće je da ćete danas proživiti neka stara osjećanja ili susrete iz prošlosti. Osjećate se sentimentalno i razmišljate o svemu što ste postigli dosad. Partner želi da vam pročita misli ali ćete ih zadržati za sebe.

Zdravlje: Osjećate se veoma umorno.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuju određene poteškoće.

Jarac

Ljubav: Trenutno stavljate svoju karijeru ispred svog ljubavnog života. Partner povodom ovoga može da izrazi želju da provodite više vremena sa njim ali to sada jednostavno za vas nije moguće. Za budućnost vaše veze, važno je da imate njegovu podršku.

Zdravlje: Veoma ste dinamični.

Posao: Veoma ste ambiciozni kada je u pitanju poslovno polje.

Vodolija

Ljubav: Kada je riječ o vašem ljubavnom životu imate osjećaj da vam nedostaje pažnje i razumijevanja. Iako ste prilično popularni u svojoj okolini, to za vas jednostavno nije dovoljno dobro- Želite da vas neko prihvati onakvim kakvim jeste.

Zdravlje: Osjećate potrebu za samoćom.

Posao: Uskoro ćete biti opterećeni zadacima kada je u pitanju poslovno polje.

Ribe

Ljubav: U posljednje vrijeme vas prati osjećaj krivice kada je u pitanju ljubavno polje. Osjećate se ranjivije nego inače i veoma ste sentimentalni. Shvatate da ste dopustili da fantazija prevlada nad stvarnošću i pokušavate da to ispravite.

Zdravlje: Nađite aktivnost uz koju ćete se moći relaksirati.

Posao:  Prihvatite svaki zadatak koji vam se odredi na poslovnom polju.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-05-08-2016/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])