Top tri modela šortsa za ljeto 2016! (Foto)

Objavljeno: 3. 8. 2016 u 18:04h

Bermude su odlične kada je praktičnost i lakoća kombinovanja u pitanju, ali kratki teksas šorts je i dalje broj jedan!

Stvar sa šortsevima je vrlo jasna. Prvo, oni će uvijek biti u modi, drugo oni su najpraktičnija ljetna odjeća i treće potrebno je da imate lijepo oblikovane noge da bi vam šorts dobro stajao. Međutim, kada je riječ o trendovima za 2016. šortsevi se mogu sažeti u tri masivna trenda:

1. Šorts kao donji veš (super kratki šorts zvani retro šorts)

Ultra kratki šorts nalik donjem vešu je ove godine u modi i obično je sa visokim strukom. Super kratki šorts izgleda sjajno ako se nosi ležerno sa kratkim topovima ili majicama i udobnim čak štreberskim cipelama ili u Keri Bredšostilu sa lijepim topom i visokim potpeticama. Odličan je izbor za plažu. Ali ako imate zgodnu zadnjicu i dovoljno hrabrosti, možete da ga nosite i u gradu. Naš savjet je da ovakav šorts kombinujete sa ravnim sandalama ili baletankama i kežual majicom.

sorts_1

2. Bermude

Bermude su takođe vrsta šortsa, obično u retro stilu. Mogu da se kombinuju sa različitim stilovima, možete čak da ih nosite i na posao. Mogu biti elegantne u kombinaciji sa blejzerom i košuljom, ili mogu biti inspirisane dječačkim stilom. Odlično se kombinuju sa štiklama, ali podjednako lijepo izgledaju u kombinaciji sa patikama. Njihova dužina ih čini prikladnim za razne prilike.

sorts_2

3. Teksas šorts

Ljeto je nezamisljivo bez teksas šortsa u ormaru. Oni govore sami za sebe. Možete ih nositi skoro bilo gdje u zavisnosti od njihovog stila, ali izbjegavajte da ga nosite u kancelariji, ili bilo kom formalnom okruženju. Najmoderniji teksas šortsevi ovog ljeta su oni inspirisani klasičnim teksas farmerkama: uski modelikoji grle tijelo sa visokim strukom. Oni izgledaju nevjerovatno sa baletnakama, patikama, cipelama, čizmama…

sorts_3

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/top-tri-modela-sortsa-za-ljeto-2016-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])