Još jedna velika Instagram promjena

Objavljeno: 3. 8. 2016 u 19:05h

Instagram feed će vam uskoro biti malo drugačiji. Aplikacija će vam omogućiti da mnogo lakše pišete ili crtate po fotografijama koje želite da objavite ali i da na njih dodate neki zanimljivi emotikon. Nešto slično nudi i aplikacija Snapchat.

Programeri su takođe dodali i opciju kreiranja „stories“ fotografija i video snimaka koje možete slati svojim prijateljima.

Trenutno, sve fotografije koje se objavljuju se pojavljuju u timeline-u korisnika što ponekad može da iritira jer postoje korisnici koji žele da svoje fotografije malo bolje urede kako bi pratiocima pokazali određeni stil fotografija, a sa druge strane, žele da selfie fotografije podele sa prijateljima.

Međutim, „stories“ fotografije i video snimci će nestati nakon 24 sata.

Sada više ne morate da brinete da li pretjerujete objavljivanjem fotografija i video snimaka u toku dana. Sve „stories“ fotografije i video snimci više neće biti dostupni kada period od 24 sata istekne.

Promjene će korisnicima iOS i Android uređaja biti dostupne u narednim nedjeljama.

Izvor: Mondo.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/jos-jedna-velika-instagram-promjena/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])