Vjerni pas osam mjeseci čeka vlasnika ispred bolnice (Foto)

Objavljeno: 2. 8. 2016 u 16:09h

Pas Negao iz Brazila već osam mjeseci ispred jedne bolnice čeka svog vlasnika koji se nikad neće vratiti.

Krajem prošle godine je njegovog vlasnika, beskućnika kojem je pozlilo, pokupila hitna pomoć. Trčeći za vozilom, pas je vlasnika pratio sve do bolnice. Posljednji put ga je vidio na nosilima dok su ga unosili u bolnicu.

pa1

Od tada, svaki put kad kola hitne pomoći dolaze pred bolnicu, Negao provjerava da li se u njima nalazi njegov prijatelj. Iako je on preminuo, pas je uporan, pa je čak dva puta bježao od ljudi koji su ga udomili i vratio se pred bolnicu.

pa2

Kako piše thedodo.com shvativši da pas neće odustati, osoblje bolnice u saradnji s lokalnim udruženjem za zaštitu životinja psa redovno hrani, vodi veterinaru i u šetnju, a kako bi mu olakšali čekanje u krugu bolnice napravili su mu sigurno sklonište koje ga štiti od vremenskih neprilika.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/vjerni-pas-osam-mjeseci-ceka-vlasnika-ispred-bolnice-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])