Dnevni horoskop za 29.07.2016.

Objavljeno: 29. 7. 2016 u 09:12h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Vi zaista ne shvatate kolko je vaš ljubavni život trenutno komplikovan. Veoma ste nestrpljivi I želite da dobijete sve odgovore na pitanja koja vas zanimaju ali niste spremni da date ništa zauzvrat. Vaša romantičnost vas koči u drugim domenima vašeg života.

Zdravlje: Potreban vam je mir i relaksacija.

Posao: Na poslovnom polju lako gubite koncentraciju iako želite da završite svoje radne zadatke.

Bik

Ljubav: Vaša iskrena priroda i direktan pristup koji zauzimate ili će vam ići u korist ili će raditi protiv vas kada je riječ o ljubavnom polju. Na vama je da kontrolišete svoje emocije i iskoristite svoju iskrenost kao prednost.

Zdravlje: Danas se osjećate sjajno.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju ne ostvarujete dobru komunikaciju sa poslovnim kolegama.

Blizanci

Ljubav: Očekuje vam prilično živahan dan na ljubavnom polju. Partner želi da mu posvetite više svog vremena. Zašto ne biste zajedno uživali u društvu svojih prijatelja? Prijateljstvo i ljubav ne moraju nužno da isključuju jedno drugo.

Zdravlje: Želite da budete u boljoj formi.

Posao: Na poslovnom polju situacija se ne mijenja, očekuje vas isti običan dan u kancelariji.

Rak

Ljubav: Danas ćete biti veoma ambiciozni kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ne sviđaju vam se stvari koje čujete od svoje okoline i odlučićete da ignorišete njihove savjete. Ako realno ne sagledate situaciju, možete biti povrijeđeni.

Zdravlje: Preporučuje se veći unos vitamina u organizam.

Posao: Veoma je važno da se dobro organizujete kada je u pitanju poslovno polje.

Lav

Ljubav: Kada je u pitanu vaš ljubavni život konačno ste stvari postavili na svoje mjesto i otklonili ste sve svoje sumnje. Sada želite da poduzmete akciju i da nešto drastično promijenite na ovom polju. Na vama je da budete dovoljno iskreni i da imate dovoljno hrabrosti za naredno poglavlje.

Zdravlje: Mogući su problemi sa glavoboljom.

Posao: Na poslovnom polju vas danas očekuje veoma dinamičan dan.

Djevica

Ljubav: Očajnički želite da provedete više vremena sa svojim partnerom kako biste zaboravili na sve drugo što vas brine u životu. Ovo nije odgovoran pristup prema problemima i sa njima će te se morati suočiti prije ili poslije. Bolje je da to uradite prije.

Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji stil života.

Posao: Vrijeme je da zasučete rukave i da izvršite svoje zadatke na poslovnom polju.

Vaga

Ljubav: Situacija na vašem ljubavnom polju je zaista sjajna i spremni ste da pravite dugoročne planove sa svojim partnerom. Vaša posvećenost partneru se ne nalazi pod znakom sumnje ali biste ipak htjeli da provjerite svoje zavodničke sposobnosti kroz društveni život.

Zdravlje: Preporučuje se da usvojite zdraviji način ishrane.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju nedostaje vam motivacija i satisfakcija.

Škorpija

Ljubav: Na ljubavnom polju provodite veoma ugodne trenutke sa svojim partnerom ali u vašoj vezi je primjetan nedostatak intimnosti. Ovakva situacija vas trenutno previše ne brine i svoju pažnju ćete posvetiti svojim prijateljima i bližoj okolini.

Zdravlje: Istražite tehnike relaksacije koje će vam prijati.

 Posao: Na poslovnom polju se ništa ne ostvaruje onako kao ste vi to željeli.

Strijelac

Ljubav: Osjećate se veoma ranjivo kada je u pitanju vaš ljubavni život. Muče vas brige i sumnje koje ranije niste imali i ne možete da otkrijete šta je razlog ovakvoj situaciji. Partner se trudi da vam pruži podršku ali ga svojim ponašanjem udaljavate od sebe.

Zdravlje: Zaštitite sebe od negativnih uticaja okoline.

Posao: Na poslovnom polju ste spremni da preuzmete više odgovornosti.

Jarac

Ljubav: Vaše ponašanje koje ide iz jedne krajnosti u drugu može da oduševi vašeg partnera ili nasuprot, da ga sasvim iznervira. Oni koji se ne nalaze u ljubavnoj vezi će morati dati sve od sebe da ne propuste priliku da ostvare svoje želje.

Zdravlje: Nemate dovoljno fizičke kondicije.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju, vaša produktivnost rapidno opada.

Vodolija

Ljubav: Ljubav i sreća vam se i dalje osmjehuju u vašem ljubavnom životu a vaše emocije postaju sve jače i jače. Ipak ponekad budite svjesni da stavljate previše pritiska na svog partnera. Potrebno je da mu date dovoljno vremena da pokaže svoja osjećanja.

Zdravlje: Tražite način da „napunite baterije“.

Posao: Vaš trud i vaše zalaganje će danas proći neopaženo kod vaših nadređenih.

Ribe

Ljubav: Za sve Ribe ovo će biti dan koji će vam donijeti puno lijepih trenutaka i uživaćete u osjećaju zaljubljenosti. Veoma ste fleksibilni, tolerantni i znate kada je pravo vrijeme i pravo mjesto da kažete pravu stvar kada je u pitanju vaš partner.

Zdravlje: Osjećate se relativno dobro.

Posao: Vaše sposobnosti će se naći na ozbiljnom testu kada je u pitanju poslovno polje.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-29-07-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot