Astrolozi otkrivaju: Ovo je najbolja užina za vaš horoskopski znak

Objavljeno: 29. 7. 2016 u 15:50h

Kao što predviđa ljubav i poslovni uspijeh, horoskop otkriva i u kojoj hrani ćete najviše uživati. Saznajte koja užina najviše prija vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Ovnovi nemaju vremena i ne žele da čekaju da se kolačići ispeču ili da se spreme naćosi sa sirom. Kada osjete glad Ovnovi žele odmah da dobiju svoju užinu. Baš zbog toga je vasabi najbolja užina za njih. Začinjen i nepredvidljiv, baš kao i svi Ovnovi, vasabi je pravi izbor za pripadnike ovog znaka.

Bik

Prefinjenom Biku neće biti problem da sačeka da dobije savršenu užinu koja je kvalitetna i preukusna. Bikovi najviše vole da užinaju domaće brauni kolače. Pošto uvijek cijene ono što je najbolje, Bikovi će uživati u finom ukusu čokolade i još finijem ukusu slatke karamele brauni kolača.

Blizanci

Poznato je da osobe rođene u ovom znaku uglavnom imaju dva lica. Takođe, poznate su i po kreativnosti i vještim rukama. Zbog toga su kuglice od kikiriki putera idealna užina za njih. Slatka čokolada će zadovoljiti jednu njihovu ličnost, dok će druga uživati u ukusu slanog kikirikija. Ova kombinacija će oduševiti čulo ukusa Blizanaca i daće im energiju za nove kreativne ideje.

Rak

Često namrgođen Rak voli uglavnom hranu koju je već probao. Nepoznat, kremast i čudan ukus neće zadovoljiti glad pripadnika ovog znaka. Zbog toga su klasični čokoladni kolačići omiljena Rakova užina. Dobro poznat predivan ukus kolačića pružiće Rakovima pravi užitak tokom napornog rada ili tokom opuštanja uz neki film.

Lav

Dominantni Lav je uvijek pun samopouzdanja i voli dramatične situacije i akciju. Njegova omiljena užina mora da bude nešto najbolje moguće. Zbog toga je bakin kolač sa karamelom, čokoladnim prelivom ili kapućino prelivom njegova omiljena poslastica. Svi najbolji ukusi na jednom mjestu, to je ono što svaki Lav preferira.

Djevica

Analitična i praktična Djevica uglavnom se opredjeljuje za zdrave obroke zbog toga su komadići sira sa povrćem njena omiljena užina. Ova užina, sa malo masti i puno zdravih sastojaka može veoma da zasiti i pruži Djevici neophodnu energiju. Porcija svake Djevice će uvijek biti ograničena na onoliko koliko joj je zaista potrebno da ne bi više bila gladna.

Vaga

Izbalansirana Vaga veliki je sladokusac, pa je zbog toga njena omiljena užina fina crna čokolada. Vage vole fine, jasne ukuse i ugrabiće svaku priliku kako bi uživali u ukusu predivne crne čokolade.

Škorpija

Misteriozna i druželjubiva Škorpija ne bira lake zalogaje, već više voli da užina nešto konkretno na tanjiru. Zbog toga su pileća krilca pravi izbor za užinu jedne Škorpije. Takođe, Škorpija će uvijek svoju užinu podijeliti sa prijateljima kako bi njena socijalna strana bila zadovoljena.

Strijelac

Strijelac je uvijek željan avanture i veoma je impulsivan, pa zbog toga voli nove i specifične ukuse. On će isprobati mnoge kuhinje, razne čudne ukuse, pa su morski plodovi pripremljeni na bezbroj načina prava užina za njega. Neobičnih ukusa sa različitim sosevima morski plodovi će zadovoljiti Strijelčevu divlju prirodu.

Jarac

Disciplinovani Jarac je zemljani znak, pa bi njegova omiljena užina bilo nešto što je poraslo iz zemlje. Zbog toga su sirovi bademi prava užina za svakog Jarca. Pripadnici ovog znaka mogu da probaju da pomiješaju bademe sa medom ili da ih posole, ali uvijek će se vratiti tradicionalnom ukusu, jer je za njih ono klasično zapravo najbolje.

Vodolija

Mudra i nepredvidljiva Vodolija je veoma druželjubiva zbog toga preferira užinu koju može da dijeli sa drugima. Pripadnici ovog znaka vole različite ukuse, pa su razni namazi, sirevi, želei i grickalice odlična užina za svaku Vodoliju.

Ribe

Dramatične i romantične Ribe najviše vole da uživaju u ukusu šarene voćne salate. Sve Ribe maštaju kako provode dane na pustom ostrvu sa svojom voljenom osobom, zbog toga će salata od tropskog voća zadovoljiti i glad i maštu osoba rođenih u znaku Ribe.

Izvor: stvarukusa.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrolozi-otkrivaju-ovo-je-najbolja-uzina-za-vas-horoskopski-znak/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot