Dnevni horoskop za 28.07.2016.

Objavljeno: 28. 7. 2016 u 09:13h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Imate osjećaj da se suočavate sa velikom i teškom odlukom kada je u pitanju ljubavno polje. Situacija nije tako ozbiljna kako je vi sebi predstavljate, ne brinite. Shvatićete da prihvatanjem svojih emocija otvarate novo poglavlje svog života.

Zdravlje: Danas će se vaša snaga naći na testu.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje, nedostaje vam vremena da izvršite sve svoje radne zadatke.

Bik

Ljubav: Kada je u pitanju ljubavno polje, zaista vam nije lako. Od vas se zahtijeva mnogo truda i napora ako želite da ostvarite svoje ciljeve i osvojite srce voljene osobe. Ništa nije nemoguće, u ovom trenutku sve zavisi od vas.

Zdravlje: Osjećate se umorno.

Posao: Nemate dovoljno energije da završite svoje obaveze na poslovnom polju.

Blizanci

Ljubav: Nesuglasice i pogrešno doneseni zaključci će imati jako negativan uticaj na vaš ljubavni život. Vaši snovi i vaše želje trenutno vašem partneru izgledaju potpuno nerealistično što u vama budi sjećaj frustracije. Potrebno je da obavite jedan iskren razgovor.

Zdravlje: Obratite pažnju na oralno zdravlje.

Posao: Odluke koje ste donijeli na poslovnom polju mogu se naći pod znakom upitnika.

Rak

Ljubav: Danas vas muče razne sumnje kada je u pitanju vaš ljubavni život što će se negativno odraziti na vaš odnos sa partnerom. Vaša veza se ne nalazi u ozbiljnoj krizi ali nećete imati dovoljno vremena da uživate u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Izbjegavajte brzu hranu.

Posao: Jako vam je teško da ostvarite svoje ciljeve na poslovnom polju.

Lav

Ljubav: Na ljubavnom polju vas očekuje željeni napredak ali samo ako prestanete da stavljate previše tereta na svoja ramena u ovom domenu. Potrebno je da budete više spontani i da razvijete svoju empatiju. Tada će vam sva vrata biti otvorena.

Zdravlje: Nemate dovoljno energije.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje, nije dobra ideja da se namećete svojim saradnicima.

Djevica

Ljubav: Danas će vaš poslovni život imati prioritet nad ljubavnim poljem. Ako se nalazite u vezi, obratite pažnju da ovakva situacija ne postane uobičajna  jer će vaš partner osjećati zapostavljeno. Izvršite svoje obaveze i zatim uživajte u svojoj ljubavi.

Zdravlje: Sport je sjajna fizička aktivnost za vas.

Posao: Na poslovnom polju ste veoma motivisani što dolazi do izražaja kod vaših saradnika.

Vaga

Ljubav: Vaš ljubavni život liči na ringišpil u kojem se smjenjuju razna raspoloženja sa kojima vaš partner mora da se nosi. Određene promjene u vašem životu utiči i na vaše ljubavno polje što prouzrokuje neželjene konflikte.

Zdravlje: Održavate sjajnu formu.

Posao: Na poslovnom polju, fokusiraćete se na svoje finansije.

Škorpija

Ljubav: Kada je u pitanu ljubavno polje pronaći ćete pravi način kako da ohrabrite svog partnera i pružite mu potrebnu podršku. Važno je da se prestanete brinuti oko malih stvari i napravite kompromis koji će poboljšati vaš odnos.

Zdravlje: Prijaće vam šetnja u prirodi.

 Posao: Na poslovnom polju ste veoma nezadovoljni svojim rezultatima koje doživljavate kao neuspjeh.

Strijelac

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav i odnos sa partnerom, danas vas ne očekuje ništa zanimljivo na ovom polju. U posljednje vrijeme vam prija samoća i pokušavate da nađete dodatni stimulans koji će obogatiti vaš život ali i vašu ljubavnu vezu.

Zdravlje: Potrebno vam je više sati sna.

Posao: Na poslovnom polju situacija je stabilna i fokusirate se na svoje obaveze.

Jarac

Ljubav: Za one koje se ne nalaze u romantičnoj vezi, ovaj dan će biti dan zaista sjajnih vijesti. Dobijate željenu potvrdu i odgovor kojem ste se nadali. Oni koju već imaju svoju drugu polovinu danas će iskoristiti vrijeme da uživaju sa svojim partnerom.

Zdravlje: Želite da se vratite u formu.

Posao: Na poslovnom polju znate pravi način kako da iskoristite prilike koje vam se nude.

Vodolija

Ljubav: Kada je riječ o ljubavi, svoja osjećanja ulažete u novu vezu i nije vam problem da donosite odluku umjesto vašeg partnera. Shvatićete da morate da uvažite i njegovo mišljenje kako biste održali balans u vezi i ostvarili željenu harmoniju.

Zdravlje: Energija vam se nalazi na zavidnom nivou.

Posao: Veoma je važno da se dobro organizujete na poslovnom polju ako želite da ostvarite svoj cilj.

Ribe

Ljubav: Obuzeti ste idejom ljubavi više nego samim osjećajem ljubavi i iz tog razloga je poklanjate najbližoj osobi. Ako se ne nalazite u romantičnoj vezi, daćete sve od sebe da osvojite pažnju jedne osobe. Pitanje je samo šta vi zaista želite?

Zdravlje: Udahnite, izdahnite.

Posao: Nezadovoljstvo koje osjećate na poslovnom polju će samo umanjiti vašu produktivnost.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-28-07-2016/||claudebot